A continuació trobaràs ordenats cronològicament diferents artícles relacionats en novetats del sector, informació d'interès sobre Morgui Clima, productes destacats i un
seguit de continguts que esperem que siguin del teu interès.
Gràcies per llegir-nos. 

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Apreciat client / proveïdor / col·laborador,

Primer de tot, un cop més, desitgem que tots seguiu bé i volem expressar un cop més els nostres millors desitjos per a tots, doncs per a Morgui Clima, SL la salut dels nostres treballadors, clients, proveïdors, col·laboradors, així com la dels vostres ésser més estimats, és el més important.

Per aquest motiu, tot i les circumstnces que la pandemia ens planteja, i vigilant primer en complir totes les mesures de seguretat i higiene al nostre abast, Morgui Clima SL seguirà activa des del 27-4-20 fins al 9-5-20 en horari intensiu. És a dir, mentres l'entron canviant ens ho permeti, de dilluns a divendres seguirem obrint els nostres magatzems per a realitzar entregues i també les nostres oficines oferint atenció comercial presencial.

Horaris i mesures especials durant el confinament:

 • Atenció al client a oficines: de 8:00h a 13:00h de dilluns a divendres.
 • Entrega i recepció de mercaderies a magatzem: de 8:00h a 13:00h de dilluns a divendres.
 • Farem totes les entregues i recepcions de material en l'horari establert ininterrompudament. Disposem d'stock suficient per l'abastiment als nostres clients. Tot i així, preguem que comprenguin qualsevol afectació que puguin patir els terminis de lliurament de materials degut a situacions alienes a la nostra empresa.
 • Mesures preventives i d'higiene: El nostre personal de magatzem utilitza un spray desinfectant específic per a poder tractar tots els paquets que ens arriben i que enviem. Tota la nostra plantilla conta amb EPI’s adaptats al seu lloc de treball i disposa de material desinfectant de tot tipus. També contem amb un servei de neteja i desinfecció permanent.

El treball exhaustiu i de manera continuada de tot el nostre equip de professionals ens ha portat a formar part aquests dies de varis projectes focalitzats en paliar els efectes de la crisi sanitària. Col·laborar, junt amb molts altres professionals, en el subministrament de material sanitari per a l'atenció mèdica a primera linia de diferents hospitals, ha estat un moment màgic. Així, hem posat el nostre granet de sorra per aconseguir més respiradors artificials i intentar minimitzar la saturació de les UCI’s. També, fa dues setmanes, vam proporcionar equipament a un reconegut hospital del Vallès Occidental per oferir una solució pel control de pressió en sales blanques.

I amb l'objectiu de voler seguir en aquesta linia, hem configurat una llista de productes que pretenen donar resposta funcional a aquesta crisi sanitària. Podeu consultar aquesta llista a la nostra web i consultar-nos sobre les seves aplicacions i les solucions que poden oferir.

És un orgull poder donar servei en aquesta situació adversa i ajudar al sistema sanitari a través de l'esforç de tot l'equip humà de Morgui Clima.

Per finalitzar, donats els constants canvis que es van produïnt dia a dia respecte a mesures a prendre, us seguirem mantenint informats via e-mail de qualsevol novetat que pugui ser del seu interès.

Atentament,

L'equip Morgui Clima

Benvolgut client / proveïdor / col·laborador,

Abans de res volem desitjar que tots estigueu bé i expressar els nostres millors desitjos per a tothom, ja que per Morgui Clima SL la salut dels nostres treballadors, clients, proveïdors, col·laboradors, així com la dels vostres éssers estimats, és el més essencial.

És per això que, tot i les dificultats que la pandèmia ens planteja, i vigilant primer en complir totes les mesures de seguretat al nostre abast, Morgui Clima SL torna a estar completament activa a partir d'el 14-4-20. És a dir, mentre l'entorn canviant ens ho permeti, de dilluns a divendres obrim els nostres magatzems per realitzar lliuraments i tornem a oferir atenció comercial presencial.

Els protocols i mesures per fer-ho són:

 • Horaris:
  - Atenció al client (mentre duri el confinament): de 8h a 13:30h de dilluns a divendres.
  - Lliurament i recepció de mercaderies: de 8h a 13:30h de dilluns a divendres.
 • Farem tots els lliuraments i recepcions de material en l'horari establert ininterrompudament. Disposem d'estoc suficient per proveir els nostres clients. Tot i això, preguem comprenguin qualsevol afectació que puguin patir els terminis de lliurament de materials a causa de situacions alienes a la nostra empresa.
 • A les nostres oficines comptem amb mitja plantilla presencial i mitja teletreballant per poder oferir el nostre millor servei, tant en aquells casos que sigui imprescindible atenció presencial com en els casos que es pugui oferir a distància. Tot i això, i per salvaguardar la salut de tots, agrairem molt que si no es tracta d'urgències, contacteu amb nosaltres via e-mail o telefònicament.
  - Podrem atendre via correu electrònic al Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. (o via e-mails dels nostres companys i que poden trobar a la nostra web).
  - Ens trobareu via telefònica 934607575 o en els telèfons mòbils dels nostres companys de comercial, logística, administració i finances.
  - Hem cancel·lat TOTS els viatges i visites tècniques. Farem el possible per suplir aquestes visites mitjançant trucades i videotrucades.
 • Mesures de prevenció:
  - El nostre personal de magatzem utilitza un esprai desinfectant específic per a poder tractar tots els paquets que ens arriben i que vam enviar.
  - Tota la nostra plantilla compta amb EPIs adaptats al seu lloc de treball i disposa de material desinfectant de tot tipus.
  - Comptem amb servei de neteja i desinfecció.
  - I això sí, preguem a aquelles persones que els sigui imprescindible visitar les nostres instal·lacions, que compleixin amb totes les recomanacions d'higiene: poden rentar-se les mans amb les solucions hidroalcohòliques que oferim a les entrades, agrairem que mantinguin la distància de seguretat de 2 metres amb aquells professionals que els atenguin, i que en cas d'entrar dins de les instal·lacions facin ús de mascareta i guants.

I en qualsevol cas, atesos els canvis que es van produint dia a dia pel que fa a mesures a prendre, els seguirem mantenint informats via e-mail de qualsevol novetat que pugui ser del seu interès.

Atentament,

L'equip Morgui Clima

Atès que la salut dels treballadors, clients i proveïdors de Morgui Clima SL és el primer; i per poder facilitar tasques de teletreball, i alhora, enmig d'aquest entorn tan canviant, poder donar sentit a la nostra vocació de servei a el client; hem decidit fer el següent horari fins a noves indicacions de Govern:
De dilluns a divendres de 08:00h a 13:45h.
Agraïm per endavant als nostres clients i proveïdors que prioritzin fer les seves consultes via telemàtica (telf, skype o e-mail) per complir al màxim amb les recomanacions de confinament donades per les autoritats.
Esperem així poder donar servei d'atenció professional a tot el món alhora que vetllar per la seguretat i salut de tots els que estimem.

Nova Tarifa cat

Després de molta feina, ja tenim aquí el Nou Catàleg de Productes Morgui Clima.

Boto descarregues cat

 

Vols que t'enviem un exemplar en paper? Respon aquest breu formulari i procedirem a enviar-te'l per correu postal:

Boto demanar cat

I si vols saber més sobre el seu nou disseny i contingut, segueix llegint...

Amb una completa renovació de format, Morgui Clima presenta el seu nou Catàleg de Productes, on s'inclouen més productes que mai, amb una imatge renovada i un nou format de presentació.

Aquest nou catàleg pretén proporcionar una lectura molt més intuitiva i presenta 11 categories de producte diferents:

- Campanes Extractores Morgui i Complements.

- Ventiladors i Caixes de Ventilació.

- Regulació i Material Elèctric.

- Cortines d'Aire Frico.

- Instrumentació i Control.

- Sales Blanques.

- Filtració.

- Conducte i Accessoris.

- Difusió.

- Equips de Calefacció.

- Accessoris d'Instal·lació.

A més a més, a les seves primeres pàgines trobaràs informació de Morgui Clima (història, equip, serveis...) i tres índex temàtics que et falicitaran la búsqueda dels productes alfabèticament, per categoria o gràficament.

A la part del final del catàleg, proporcionem informació tècnica útil pels teus projectes i per a facilitar la nostra col·laboració, així com també trobaràs les certificacions dels nostres productes.

Esperem que aquest nou catàleg sigui del teu gust i es converteixi en una eina indispensable i molt funcional pel teu dia a dia.

Gràcies per seguir al nostre costat any rere any.

Pàgina 1 de 19

Aquesta web utilitza cookies per oferir una millor experiència i servei.

Al navegar o utilitzar els nostres serveis acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració de cookies en qualsevol moment mitjançant el teu navegador predeterminat. Saber més

Accepto
© 2020 Morgui Clima S.L. All Rights Reserved.