A continuació trobaràs, ordenats cronològicament, diferents articles relacionats amb el sector, informació d'interès sobre Morgui Clima, productes destacats i un
seguit de continguts que esperem que siguin del teu interès.
Gràcies per llegir-nos. 

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

PORTADA RUCK CA

Les olors, el fum greixós, la calor, la humitat i els residus de combustió són el pa de cada dia en les cuines professionals. Els ventiladors d'extracció de fums es veuen directament afectats per això, ja que estan exposats a alts nivells de greix, oli i calor. Per això, els sistemes de ventilació han de complir requisits molt elevats. 

Els ventiladors d'extracció de fums de RUCK han estat dissenyats precisament per a donar resposta a aquestes necessitats. Així mateix, de les sèries existents i conegudes que permeten un funcionament màxim de fins a 120°, els nous ventiladors ara estan disponibles fins a 200° de funcionament continu i 400°/120 min. 

 

ruck8En concret, la sèrie MPS està especialment indicada per a l'extracció d'aire de les cuines industrials que compten amb graelles de carbó vegetal que generen gran quantitat de sutge i partícules de greixos.

Aquest ventilador centrífug de simple oïda, pales a reacció, que aguanta 200 °C en continu i amb motor IE3 incorporat és resistent al foc 400 °C/2 h segons norma UNE - EN 12101-3. 

El seu disseny ofereix un fàcil manteniment i neteja, ja que la seva comporta abatible amb maneta permet accedir a la turbina de manera ràpida i senzilla.

 

A més, una mateixa unitat és totalment configurable segons necessitats de la instal·lació, gràcies a les seves tres direccions de descàrrega possibles: dreta, esquerra i superior. 

El motor, de diferents potències segons grandària, és de 230/400 V a 50 Hz i pot ser regulat mitjançant convertidor de freqüència, aconseguint un òptim rendiment en tot moment.

Finalment, la carcassa està construïda en acer galvanitzat, amb aïllament de llana mineral de 40 mm (tipus sandvitx) i incorpora un tap de drenatge per a la sortida de greixos.

 

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb els ventiladors de la marca RUCK, superes totes les exigències actuals en matèria d'eficiència, neteja i seguretat, assegurant una longevitat del producte i de l'extracció de fums de les cuines professionals.

Extracció de fums professional, segura i eficient amb Ruck Ventilatoren & Morgui Clima.

La societat badalonina, fundada el 15 d’abril de 1997 per Jordi Morgui i Maite Esteve, celebra aquest mes d’abril el seu 25è aniversari. 

L’empresa familiar dedicada a la fabricació i comercialització de campanes industrials, sistemes de ventilació i filtració i, automatització d’edificis, celebra aquest quart de segle d’història coincidint amb la consolidació del relleu generacional dels germans Morgui Esteve.


Morgui Clima celebra vint-i-cinc anys de creixement continuat i contribució a la professionalització del sector. El servei integral amb dissenys i assessorament personalitzat, productes innovadors d’alta qualitat en estoc i el servei tècnic l’han convertit en una de les empreses referents del sector. L’ampliació de les seves instal·lacions fins a doblar la seva capacitat de servei demostren la gran empenta del negoci i la confiança dels seus clients. 

 

El nou lideratge per part dels germans Morgui Esteve, la Laia i en Roger, ha estat clau per afrontar els nous reptes de modernització de l’empresa i superació de les darreres crisis econòmiques. Conjuntament amb l’esforç i capacitat d’adaptació de tota la plantilla, Morgui Clima és avui una empresa resilient que ha sobreviscut sempre per sobre de la mitjana d’empreses amb assalariats a Europa.

 

La recepta d’èxit de Morgui ha estat la qualitat i el disseny avantguardista del producte i sobretot comptar amb un equip de professionals que fruit de la seva dedicació i experiència han aconseguit uns estàndards d’excel·lència. Envoltar-se de professionals altament qualificats, creure en la formació continuada i en el talent propi ha estat i encara és l’aposta de l’empresa. 

Per aquest motiu, coincidint també amb la fira Hostelco, l’empresa ha preparat un esdeveniment de celebració i una sèrie d’obsequis per tot l’equip durant el mes d’abril.

 

Morgui Clima treballa per ser un referent europeu en la ventilació industrial i automatització d'edificis, diferenciant-se per l’ús dels productes de més qualitat, per fer una feina impecable a l’obra recolzada en una enginyeria d’alta qualificació. Un dels seus objectius és dignificar la manera com es percep la ventilació, filtració, control i regulació de l'aire. L'abast dels projectes que realitza, engloba des de petites instal·lacions fins a grans projectes.

Focalitzant-se en el sector de l'hostaleria, la marca Morgui aspira que el seu producte guanyi el mateix pes a la cuina que la resta d’equipaments necessaris per a elaborar plats d’estrella Michelin. El tractament de l'aire, a més de mantenir una cuina saludable i neta, millora substancialment la sensació de confort al personal i comensals del restaurant.

 

Tot l’equip de Morgui encara el futur amb entusiasme i optimisme, amb el propòsit de continuar millorant dia rere dia posant especial atenció al disseny i l’estètica, respectant la funcionalitat i eficiència energètica per a construir espais saludables, segurs, confortables i més sostenibles. Morgui Clima vol continuar creixent, però mantenint l’essència de sempre: la relació i servei de proximitat, individualitzat i humà.

 

logocopycat

portadahostelcoCAT

Volem reiterar el nostre agraïment per haver destinat part del vostre temps a visitar el nostre estand. Moltes gràcies!
Hem vist superades les nostres expectatives, amb una afluència de visitants superior a la imaginada. Ha estat un plaer retrobar-se i compartir experiències amb tot el sector.
També volem agrair a l'equip de Morgui Clima el seu esforç i dedicació en aquesta edició. Estem molt contents que en aquesta edició tan especial tota la plantilla pogués viure l'experiència d'Hostelco juntament amb l'equip comercial.

 EXCEL·LENT ACOLLIMENT DE LES NOVES CAMPANES 
A Morgui Clima apostem sempre per la innovació i el disseny propi i per aquest motiu intentem presentar nous models de campana extractora en totes les edicions de la fira Hostelco. Enguany no ha estat una excepció i hem presentat dos nous models que han tingut molt bones reaccions per part dels visitants.

-Campana Beret Inductora: combinant el millor de dues sèries, Beret i Indok, per a buscar un resultat òptim.

Aquest nou model compta amb inducció mitjançant un punxonat a l'interior de la part frontal, plènum d'extracció i lluminàries en posició horitzontal que aconsegueixen una millor il·luminació de tota la zona de treball. El seu disseny i construcció dona resposta a la normativa UNE 16282 i, per tant, és accessible i de fàcil neteja.

Com a novetat, aquesta campana està fabricada amb un aspecte visual diferent: acer inoxidable lacat en negre.

beretinductora hostelco22

 

-Campana semidomèstica Tossa: l'equilibri entre funcionalitat i estètica, amb doble capacitat d'aspiració.

A diferència de les campanes domèstiques que trobem actualment en el mercat, els filtres són inclinats, ajudant així la filtració de greixos per decantació. La campana Tossa està dissenyada amb els laterals oberts i doble col·lector connectat entre si, un en la part posterior i un altre en la part frontal. D'aquesta manera es garanteix la sensació d'espai per a cuinar i s'incrementa la seva capacitat d'aspiració.

Aquesta forma amb els laterals descoberts i amb un voladís frontal recorda la geometria clàssica de les campanes o xemeneies antigues, aflorant una nova línia de disseny, diferenciada de la més habitual i sempre funcional, de secció rectangular. Aquest perfil de campana evoca els models de les campanes dels nostres ancestres, on sempre es reconeix una inclinació que fa d'embut i ajuda al fum a dirigir-se a la zona d'evacuació. En aquest model s'incorporen filtres invertits a la part interior del frontal de la campana, que afavoreixen a aspirar els vapors i fums que es puguin escapar del col·lector de filtres que queda contra la paret.

tossa hostelco22

 

 VENTILADORS RUCK 

Aquest ventilador centrífug, de pales a reacció, incorpora un motor directe a l'eix. Tot el conjunt és resistent al foc 400 °C/2h segons norma UNE - EN 12101-3, i, a més, pot ser regulat mitjançant convertidor de freqüència. És ideal per a l'extracció de fums en cuines professionals, on es genera gran quantitat de sutge i partícules de greix.

El seu disseny ho fa totalment configurable segons la necessitat de la instal·lació i garanteix un fàcil manteniment i neteja, ja que la seva comporta abatible amb maneta permet accedir a la turbina de manera ràpida i senzilla.

ruck hostelco22

 

 AUTOMATITZACIÓ D'EDIFICIS 

Des de la nostra fundació, fa 25 anys, hem distribuït equips d'instrumentació per al control i tractament de l'aire, l'automatització d'instal·lacions i control de sales/habitacions. Comptem amb un servei tècnic i d'atenció al client excel·lent que t'assessora i dona resposta a les teves necessitats concretes.

La gamma de transmissors TRX de Produal són controladors de clima tàctil amb moltes possibilitats de control directe. A més, poden incorporar sondes de temperatura i humitat. També existeixen models més senzills per a aplicacions més domèstiques amb controls més simples.

Mesurar i controlar la qualitat de l'aire en els espais interiors és ara una prioritat. Per això oferim sensors que poden captar les següents variables: temperatura, humitat, CO₂, VOC, PM10, PM2.5. Aquesta gamma de sensors es poden integrar en el sistema sense fil Proxima MESH de Produal.

instrumentació hostelco22

Tots aquests productes i solucions exposades a Hostelco són aplicables al sector Horeca i alguns dels visitants ja estan estudiant incorporar-lo en hotels, restaurants, botigues, oficines i fins i tot vaixells.

 

Res pot substituir veure'ns amb clients i col·laboradors presencialment. Què per molts anys es pugui fer!
Moltes gràcies!

hostelco2022 CAT

Després de la pandèmia i l'anul·lació de l'edició del 2020, Hostelco torna amb molta força i amb l'esperança de ser una plataforma d'impuls i reactivació del negoci. Com no podia ser d'una altra manera, Morgui Clima participarà d'aquest gran esdeveniment per al sector.

La fira tindrà lloc en el recinte firal de Fira Barcelona - Gran Via, a l'Hospitalet de Llobregat, del 4 al 7 d'abril. Ens trobaràs en el Palau 4, estand D851, de 10 a 19 h i el 7 fins a les 18 h.

A continuació t'expliquem breument les novetats que presentarem i els productes que tindrem en exposició. Ara bé, per a conèixer tots els detalls de primera mà, el millor serà que ens visitis i xerrem en persona, veritat? Vine i coneix de primera mà els nostres productes i serveis, així com el nostre equip de professionals. A més, t'emportaràs un regal!

 

 HOSTALERIA 

Si alguna cosa ens defineix, és la capacitat d'innovació i aposta pel disseny propi. Per aquesta raó, una vegada més, presentem nous dissenys i nous models de campanes extractores. Per a aquesta edició d'Hostelco 2022, hem dissenyat dues campanes noves:

- Campana Beret Inductora. "Combinar el millor de dues sèries, Beret i Indok, per a buscar un resultat òptim."
Compta amb plènum d'extracció i lluminàries en posició horitzontal. El seu disseny i construcció dona resposta a la normativa UNE 16282. A més, es presenta amb un aspecte visual diferent: acer inoxidable lacat.

- Campana semidomèstica/domèstica Tossa. "L'equilibri entre funcionalitat i estètica, amb doble capacitat d'aspiració."

A diferència de les campanes domèstiques que trobem actualment al mercat, els filtres són inclinats, ajudant així la decantació de greixos. La campana Tossa està dissenyada amb els laterals oberts i doble col·lector, un en la part posterior i un altre en la part frontal. D'aquesta manera es garanteix la sensació d'espai per a cuinar i es compensa la seva capacitat d'aspiració.

 

Sona bé, veritat? T'animem a veure-les en persona a Hostelco.

En l'estand, també tindrem mostres de lluminàries LED, filtres i diferents acabats en color d'acer inoxidable per a campanes extractores.

 

 COMPLIMENT NORMATIVES UNE 

A Morgui Clima apostem sempre per la innovació i la inversió en R+D+I. El nostre compromís és estar a l'última amb el compliment de totes les normatives i reglaments que ens atenen. Els nostres dissenys d'avantguarda es regeixen, entre altres coses, per l'estricte compliment de les actualitzacions que puguin sofrir les diferents normes. Per aquest motiu, a Morgui Clima innovem any rere any en el disseny de campanes extractores industrials.

Novetats UNE 16282: "Equips per a cuines comercials: Components per a ventilació de cuines comercials". Els seus diferents apartats especifiquen nous requisits que marquen noves regles als fabricants de maquinària per a cuines comercials. Respecte a les campanes extractores, a continuació fem una llista dels 10 requisits tècnics més destacats:

16282: Campanes extractores - Disseny i requisits.

  1. Les cuines amb equips de potència nominal superior a 25Kw hauran d'incorporar aportació d'aire forçada mecànicament.
  2. L'aire d'impulsió haurà de ser filtrat segons IDA2 (F7).
  3. L'aportació serà el 90% de l'extracció.
  4. Les campanes d'extracció hauran d'estar instal·lades com a mínim a 2 m del sòl.
  5. Les campanes especials per a barbacoes, brases o graelles hauran d'estar instal·lades a 1,2 m del sòl.
  6. Les lluminàries hauran d'estar sempre encastades en el sostre de la campana i acreditar una estanquitat IP54 com a mínim.
  7. Totes les superfícies no horitzontals hauran de ser completament verticals.
  8. Les campanes extractores amb impulsió d'aire hauran d'estar aïllades interiorment per a evitar condensacions per contrast de temperatura.
  9. Es prohibeixen els plènums en campanes extractores que no siguin enregistrables per a la seva completa neteja.
  10. Totes les campanes extractores hauran de portar una etiqueta identificadora on s'especifiqui el fabricant, el model i la norma que compleixen.

 

 VENTILACIÓ INDUSTRIAL 

ruckiknahostelcoverticalL'equip de filtració Kitchen Net Air (KNA) i els ventiladors RUCK són exemples de les últimes innovacions que hem afegit al nostre catàleg de productes.

D'una banda, l'equip de filtració Kitchen Net Air (KNA) ofereix una eficàcia de filtració mitjana al voltant del 90%, gràcies a la combinació d'un filtre G4 i un filtre F7. És un equip que incorpora diferents etapes de filtració i s'instal·la en la impulsió d'aire, abans de la caixa de ventilació.

D'altra banda, els ventiladors centrífugs sèrie MPS de la marca RUCK, de simple oïda, pales a reacció i motor incorporat directe a l'eix, aguanten 200 °C en continu i són resistents al foc 400°/2 h. Són ideals per a l'extracció de fums en cuines professionals, on es genera una gran quantitat de sutge i partícules de greix. El seu motor pot ser regulat mitjançant un convertidor de freqüència, aconseguint un òptim rendiment en tot moment.

Tots dos productes, construïts en acer galvanitzat, són install-friendly i tenen un sistema enregistrable i de fàcil accés als filtres i a la turbina respectivament. El manteniment i la neteja són fonamentals per a allargar la vida útil dels filtres i els ventiladors.

Així mateix, tindrem en exposició la caixa de ventilació UNIC 400 en un format transparent per a veure el seu interior i, convertidors de freqüència. Ambdós productes són de vital importància en les instal·lacions d'extracció de fums eficients.

 

 INSTRUMENTACIÓ 

Des de la nostra fundació, fa 25 anys, hem distribuït equips d'instrumentació per al control i tractament de l'aire, i l'automatització d'instal·lacions. Comptem amb un servei tècnic i d'atenció al client excel·lent que t'assessora i dona resposta a les teves necessitats concretes.

A Hostelco tindràs la possibilitat de conèixer el personal de Morgui Clima, així com alguns dels productes que oferim i que tenen les seves aplicacions en hotels, restaurants i cuines. Concretament, de la marca Produal, comptarem amb demos de sensors de tetracombinats (CO₂, VOC, temperatura i humitat), controls compactes amb pantalla tàctil TRx i també el seu sistema Wireless Proxima MESH. A més, també podràs veure el controlador encastable AFX9 per a sales blanques d'ECRO, el més competitiu del mercat.

Produal eficiencia energetica 2 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fins aquí els espòilers per a Hostelco 2022. Ens veiem del 4 al 7 d'abril a palau 4, estand D851.

logocopycat

 

Pàgina 1 de 24

Aquesta web utilitza cookies per oferir una millor experiència i servei.

Al navegar o utilitzar els nostres serveis acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració de cookies en qualsevol moment mitjançant el teu navegador predeterminat. Saber més

Accepto
© 2022 Morgui Clima S.L. All Rights Reserved.