llibertatBMS

A Morgui Clima tenim més de 25 anys d'experiència en ventilació industrial i l'automatització d'edificis. Amb Produal, marca europea d'equips de control i automatització, proporcionem alternatives de qualitat i alta fiabilitat als grans proveïdors de BMS.

Què us oferim?

 1. Una àmplia cartera de productes de control i mesurament disponible per a les seves necessitats d'automatització d'instal·lacions.
 2. Interoperabilitat i compatibilitat independentment del proveïdor del sistema BMS o fabricant del hardware.
 3. Equips que incorporen protocol obert i públic Modbus/Bacnet.
 4. Independència dels contractes de manteniment monoproveïdor. La llibertat per a usar alternatives al seu proveïdor quan no puguin complir les seves expectatives per característiques tècniques o terminis.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Aprofiti les oportunitats de la connectivitat demostrada

Avui dia, pot obtenir informació més valuosa i predictiva que mai dels seus edificis, de manera que pugui administrar-los de manera eficient, rendible i sostenible. Els sistemes d'automatització d'edificis requereixen més dades i depenen cada vegada més de la connectivitat per a poder obtenir informació perquè els sistemes i els experts la utilitzin. Els dispositius de control i mesurament digitals, precisos i fiables de Produal estan a la seva disposició:

 • àmplia varietat de productes Modbus
 • gamma completa de dispositius BACnet
 • solució sense fil MESH fiable utilitzada en aplicacions Modbus
 • desenvolupament continu en el camp dels protocols de comunicació
 • LoRaWAN: la gamma sense fil per a xarxes de llarg abast

Els nostres productes l'ajuden a crear solucions d'automatització d'edificis que són cada vegada més connectables, la qual cosa li proporciona una imatge clara del rendiment dels seus edificis. Tant si prefereix Modbus com BACnet, tenim una solució de mesurament i control per a vostè:

resum producte modbusbacnet

A continuació trobaràs, ordenats cronològicament, diferents articles relacionats amb el sector, informació d'interès sobre Morgui Clima, productes destacats i un
seguit de continguts que esperem que siguin del teu interès.
Gràcies per llegir-nos. 

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

logomorguinou

Us presentem la nova imatge de les nostres campanes. Ara, el logotip de la marca Morgui és molt més nítid i, per tant, més visible.

Aquesta nova identificació gràfica de les campanes és transversal a tots models de campanes Morgui. L’hem dissenyat amb un material anomenat MetalFlex i amb el color Black Pearl. 

Amb aquest nou disseny, encara voldràs lluir més les nostres campanes a les instal·lacions, perquè la nova identificació aporta a les campanes una sèrie de millores que et destaquem tot seguit:

 • És molt més visible i reconeixible des de lluny, sense ocupar una superfície desmesurada com altres marques.

 • No és intrusiu ni degrada l’acer inoxidable.

 • L’acabat és polit i brillant, donant un toc més elegant a la campana.

 • És resistent i durador.  

 • El relleu és el mínim indispensable per garantir el contrast i així assegurar que no s’acumuli brutícia, i la seva neteja i manteniment sigui senzill.  

Morgui Clima som una empresa innovadora que aposta per un disseny propi elegant i creiem en la nostra forma de veure els productes i instal·lacions, confiant en la nostra creativitat per millorar dia a dia. 

Des d’avui, les nostres campanes fabricades amb acer inoxidable AISI 304 compten amb una nova imatge millorant estèticament el producte sense deformar l’acer. Totes les campanes extractores industrials Morgui estan soldades i construïdes en una sola peça per així reduir el temps de muntatge, evitar possibles deformacions lineals i facilitar la seva neteja. 

A partir d’aquest mes, el nou logotip de la marca Morgui afegeix qualitat al producte fruit de l’esforç i dedicació del conjunt de departaments de l’equip de Morgui Clima que s’hi han implicat. 

Amb aquesta nova imatge oferim un producte més ben acabat, visible i funcional.  

logocopycat

PORTADA ESCOLES CA

Normalment, parlem de projectes d'hostaleria i productes per a l'extracció de fums en bars, restaurants i hotels. Però a Morgui Clima també fem moltes obres en escoles que compten amb servei de menjador.

Ara estem just en el període on aquests projectes comencen a sorgir i es planifiquen per als mesos de vacances dels centres educatius. Durant els mesos de maig i juny es multipliquen les sol·licituds de canvi de campana extractora de les cuines d'escoles. I també incrementen les millores en els sistemes de ventilació de les aules.

Per aquest motiu, avui us compartim la nostra experiència en l'extracció de fums a les escoles:

 

campana escola CAMPANES EXTRACTORES 

En la majoria de casos, les cuines escolars són instal·lacions bastant simples, amb poques aplicacions especials. Per tant, la simplicitat estètica i funcionalitat de les cuines marquen la pauta en els projectes de canvi de campana extractora. Els models més senzills i funcionals, és a dir, els models estàndard de les nostres campanes, s'enduen tot el protagonisme.

Sense deixar de costat la seguretat i els acabats de qualitat, a Morgui Clima tenim diversos models de campanes extractores que compleixen amb aquests requisits. En aquest sentit, destaquem que les campanes Morgui compleixen amb totes les normatives UNE vigents, estan soldades en una sola peça amb acabats excel·lents que faciliten la neteja, accés a totes les parts i eviten talls accidentals.

Consulta aquí quines són

 

unicblog

 EXTRACCIÓ DE FUMS 

Evitar olors provinents de la cuina en zones comunes de les escoles és un altre dels grans reptes que es plantegen. Per a això contemplem la instal·lació de dos components imprescindibles: d'una banda, la caixa d'extracció UNIC 400 que garanteix una extracció de fums d'alt rendiment i eficàcia, sense sorolls i de fàcil manteniment. Per l'altre costat, incorporem sistemes de filtració per a tractar i netejar l'aire per a reduir les olors, purificar i garantir una bona qualitat de l'aire que ofereixi espais saludables i assegurances.

Mira totes les opcions aquí

 

co2blog VENTILACIÓ I RENOVACIÓ D'AIRE 

Avui dia, en època postpandèmica, aquest factor ha passat a ser summament rellevant. Fins a tal punt que, els ens públics han actualitzat les normatives, implementant protocols a efectuar en els centres educatius, per a dur a terme millores substancials en la qualitat de l'aire.

A Morgui Clima hem desenvolupat equipament ideal per a aconseguir aquest propòsit: millorar l'aire que respiren els més petits de la família i incidir directament en el confort dels qui cuiden d'ells. Especialment, hem aplicat sistemes de filtració i purificadors, així com el control de la qualitat de l'aire amb sondes de CO₂ que automatitzen el sistema de ventilació segons la necessitat de renovar l'aire.

Coneix en aquest enllaç quines opcions hi ha

  

En definitiva, què no faríem per al benestar dels més petits de la casa? I tot això, pot assolir-se amb una inversió econòmica ajustada a totes les necessitats del projecte. Inversions ràpidament amortitzables amb l'estalvi energètic que obtindràs.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
T'acompanyem sempre, cuidant l'aire per a tu, també en aquesta època de l'any i en aquesta mena de projectes. Gràcies per la teva confiança!

icona OBJECTIUS GLOBALS ODS 3 ODS 4 ODS 9

PORTADA RUCK CA

Les olors, el fum greixós, la calor, la humitat i els residus de combustió són el pa de cada dia en les cuines professionals. Els ventiladors d'extracció de fums es veuen directament afectats per això, ja que estan exposats a alts nivells de greix, oli i calor. Per això, els sistemes de ventilació han de complir requisits molt elevats. 

Els ventiladors d'extracció de fums de RUCK han estat dissenyats precisament per a donar resposta a aquestes necessitats. Així mateix, de les sèries existents i conegudes que permeten un funcionament màxim de fins a 120°, els nous ventiladors ara estan disponibles fins a 200° de funcionament continu i 400°/120 min. 

 

ruck8En concret, la sèrie MPS està especialment indicada per a l'extracció d'aire de les cuines industrials que compten amb graelles de carbó vegetal que generen gran quantitat de sutge i partícules de greixos.

Aquest ventilador centrífug de simple oïda, pales a reacció, que aguanta 200 °C en continu i amb motor IE3 incorporat és resistent al foc 400 °C/2 h segons norma UNE - EN 12101-3. 

El seu disseny ofereix un fàcil manteniment i neteja, ja que la seva comporta abatible amb maneta permet accedir a la turbina de manera ràpida i senzilla.

A més, una mateixa unitat és totalment configurable segons necessitats de la instal·lació, gràcies a les seves tres direccions de descàrrega possibles: dreta, esquerra i superior. 

El motor IE3 d'eficiència prèmium i de diferents potències segons grandària, és de 230/400 V a 50 Hz i pot ser regulat mitjançant convertidor de freqüència, aconseguint un òptim rendiment en tot moment.

  

Finalment, la carcassa està construïda en acer galvanitzat, amb aïllament de llana mineral de 40 mm (tipus sandvitx) i incorpora un tap de drenatge per a la sortida de greixos.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Amb els ventiladors de la marca RUCK, superes totes les exigències actuals en matèria d'eficiència, neteja i seguretat, assegurant una longevitat del producte i de l'extracció de fums de les cuines professionals.

Extracció de fums professional, segura i eficient amb Ruck Ventilatoren & Morgui Clima.

icona OBJECTIUS GLOBALS ODS 9 ODS 11 ODS 13

Pàgina 1 de 25

Aquesta web utilitza cookies per oferir una millor experiència i servei.

Al navegar o utilitzar els nostres serveis acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració de cookies en qualsevol moment mitjançant el teu navegador predeterminat. Saber més

Accepto
© 2022 Morgui Clima S.L. All Rights Reserved.