A continuació trobaràs ordenats cronològicament diferents artícles relacionats en novetats del sector, informació d'interès sobre Morgui Clima, productes destacats i un
seguit de continguts que esperem que siguin del teu interès.
Gràcies per llegir-nos. 

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Atès que la salut dels treballadors, clients i proveïdors de Morgui Clima SL és el primer; i per poder facilitar tasques de teletreball, i alhora, enmig d'aquest entorn tan canviant, poder donar sentit a la nostra vocació de servei a el client; hem decidit fer el següent horari fins a noves indicacions de Govern:
De dilluns a divendres de 08:00h a 13:45h.
Agraïm per endavant als nostres clients i proveïdors que prioritzin fer les seves consultes via telemàtica (telf, skype o e-mail) per complir al màxim amb les recomanacions de confinament donades per les autoritats.
Esperem així poder donar servei d'atenció professional a tot el món alhora que vetllar per la seguretat i salut de tots els que estimem.

Nova Tarifa cat

Després de molta feina, ja tenim aquí el Nou Catàleg de Productes Morgui Clima.

Boto descarregues cat

 

Vols que t'enviem un exemplar en paper? Respon aquest breu formulari i procedirem a enviar-te'l per correu postal:

Boto demanar cat

I si vols saber més sobre el seu nou disseny i contingut, segueix llegint...

Amb una completa renovació de format, Morgui Clima presenta el seu nou Catàleg de Productes, on s'inclouen més productes que mai, amb una imatge renovada i un nou format de presentació.

Aquest nou catàleg pretén proporcionar una lectura molt més intuitiva i presenta 11 categories de producte diferents:

- Campanes Extractores Morgui i Complements.

- Ventiladors i Caixes de Ventilació.

- Regulació i Material Elèctric.

- Cortines d'Aire Frico.

- Instrumentació i Control.

- Sales Blanques.

- Filtració.

- Conducte i Accessoris.

- Difusió.

- Equips de Calefacció.

- Accessoris d'Instal·lació.

A més a més, a les seves primeres pàgines trobaràs informació de Morgui Clima (història, equip, serveis...) i tres índex temàtics que et falicitaran la búsqueda dels productes alfabèticament, per categoria o gràficament.

A la part del final del catàleg, proporcionem informació tècnica útil pels teus projectes i per a facilitar la nostra col·laboració, així com també trobaràs les certificacions dels nostres productes.

Esperem que aquest nou catàleg sigui del teu gust i es converteixi en una eina indispensable i molt funcional pel teu dia a dia.

Gràcies per seguir al nostre costat any rere any.

top5

Aquestes són les 5 notícies més llegides al nostre blog durant tot el passat any 2019.

Com ja és habitual per aquestes dates, ens agrada repassar les estadístiques de les notícies i articles que compartim puntualment amb tota la nostra comunitat.

Què millor manera d'estar informat de les últimes novetats en ventilació industrial, filtració i instrumentació que consultar les notícies del nostre blog a www.morguiclima.com/noticies?

A continuació tens l'oportunitat de llegir algun dels articles més destacats d'aquest passat 2019. Aquí tens el nostre TOP 5:

1. Nova Campana Extractora Xerta

Amb l'afany de seguir atenent les necessitats dels nostres clients i oferir productes que donin resposta als seus requeriments, hem dissenyat la nova campana extractora XERTA.

 2. Il·luminació LED per Campanes Extractores

La revolució del LED ja és un fet. El seu rendiment, durabilitat i estalvi energètic són factors que ja no es poden passar per alt en una cuina industrial.

3. Els nostres Desitjos per 2019
Aquest passat 2019 vam voler seguir aportant el nostre granet de sorra i col·laborar amb diferents entitats que treballen per un món més just i millor.

4. 22è Aniversari de Morgui Clima
Han estat més de 2 dècades d'esforç i perseverança per oferir als nostres clients un servei proper i de qualitat. Gràcies a clients, proveïdors i col·laboradors per seguir al nostre costat.

5. Nova Gamma Proxima Wireless de Produal
El futur sense fil i la nostra nova generació de solucions Produal Proxima® MESH li farà confiar en l'automatització d'edificis sense cables.

slides categories BIM

QUÈ ÉS BIM?

Building Information Modeling, és un model digital que permet la gestió integral de projectes d’enginyeria i edificació integrant les instal·lacions des de la concepció a l’execució i posterior manteniment.

Des del 2016, el departament d’I+D+i de Morgui Clima ha invertit constantment en el desenvolupament d’un entorn de treball basat en tecnologia BIM amb la finalitat de garantir les normes i requeriments de cada projecte.

Estem desenvolupant una bona, sòlida y fiable biblioteca de components que descriu els nostres productes, generada amb el software BIM REVIT d'Autodesk. Això ens permet realitzar un disseny d’instal·lacions assistit per ordinador mes precís, real i detallat.

 

DESCÀRREGA DE PRODUCTES MORGUI:

campana beret        BERET   Campana Extractora Beret: 400mm d'alçada i filtres de 490x400x50mm.  

cajaunic400

       UNIC 400   Caixa de ventilació amb ventilador simple oide incorporat 400º/2h i motor a transmissió.
campana vilak        VILAK   Campana Extractora Vilak: 500mm d'alçada i filtres de 490x490x50mm.  

cajabasic

       BASIC   Caixa de ventilació amb ventilador doble oide incorporat i motor a transmissió.
campana garos        GAROS   Campana Extractora Garos: 400/500/610mm d'alçada. Filtres segons model.   cajacubic        CUBIC   Caixa de ventilació amb ventilador doble oide incorporat i motor a transmissió.
campana sils        SILS   Campana Extractora Sils: 390mm d'alçada i filtres de 490x400x50mm.  

cajacd

       CD   Caixa de ventilació amb ventilador centrífug de motor incorporat a eix.
campana horno        HORNO   Campana Extractora Horno: 310/390/500mm d'alçada. Filtres segons model.   cajaclass        CD CLASS   Caixa de ventilació amb ventilador centrífug de motor incorporat a eix.
campana slim        SLIM   Campana Extractora Slim: 310mm d'alçada i filtres de 490x250x25mm.            
campana blok        BLOK   Campana Extractora Blok: 520/650mm. d'alçada i filtres de 490x490x50mm.            

 

VÍDEO:

Resum de la funcionalitat dels models .rfa i .rvt de Revit.

 

Pàgina 1 de 18

Aquesta web utilitza cookies per oferir una millor experiència i servei.

Al navegar o utilitzar els nostres serveis acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració de cookies en qualsevol moment mitjançant el teu navegador predeterminat. Saber més

Accepto
© 2020 Morgui Clima S.L. All Rights Reserved.