A continuació trobaràs ordenats cronològicament diferents artícles relacionats en novetats del sector, informació d'interès sobre Morgui Clima, productes destacats i un
seguit de continguts que esperem que siguin del teu interès.
Gràcies per llegir-nos. 

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

ventilacio espais saludables

Consulta aquí els PURIFICADORS D'AIRE disponibles:

PURIFICADOR D'AIRE REINTAIR PORTÀTIL

PURIFICADOR D'AIRE UPM-EC 310 PORTÀTIL

PURIFICADOR D'AIRE CITY-M PORTÀTIL

PURIFICADOR D'AIRE AIRPUR PAP-850 PORTÀTIL

 

Aquests dies es parla molt sobre l'ús de purificadors d'aire per a mantenir un ambient net en espais tancats. Com pots veure a la llista anterior, Morgui Clima ofereix una àmplia varietat dels més útils.

Amb la finalitat que conèixis totes les solucions de ventilació i purificació existents, basant-nos en les últimes actualitzacions de normatives(*), hem confeccionat un llistat de recomanacions:

 

1. Obrir finestres: El mètode més econòmic. És millor si les finestres estan enfrontades, així estableixes una corrent d'aire més fluida. Un dels indicadors per a saber si l'aire es renova suficientment en una sala és el nivell de CO2.

 • Per mesurar CO2 recomanem que adquireixis un equip de qualitat europea, ajustat/calibrat i traçable ENAC, autocalibrable, amb sensor NDIR de precisió elevada. Descubreix quin equip hem dissenyat per tu AQUÍ.

 

2. Instal·lar un sistema de ventilació forçada: Es pot fer amb extractors i conductes col·locats de forma estudiada, captant aire d'una zona neta i ventilada i introduïnt-lo cap a l'interior de la sala.

 • Si vols consell professional i suport dels nostres enginyers per a desenvolupar un d'aquests projectes, contacta amb els nostres especialistes per una atenció personalitzada pulsant Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

3. Adquirir un purificador d'aire: Aquests netegen l'aire gràcies a les diferents etapes de filtració que incorporen (prefiltres i filtres HEPA). Es poden usar quan les possibilitats de dissenyar els models de ventilació anteriors són nul·les o escasses (locals interiors, edificis històrics o museus...).

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Esperem que aquesta informació us sigui d'utilitat i que estigueu bé i gaudint dels vostres durant aquestes festes, en la mesura del possible. Seguim a la vostra disposició per a qualsevol consulta.

Ens trobaràs de 8 a 14h (excepte el 25/12/20 i l'1/1/21) a:

 • La nostra seu. 
 • Telefònicament al 93.460.75.75.
 • A través del nostre e-mail Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Aquest any més que mai us recolzem i estem al vostre costat, i sobretot agrair-vos a vosaltres també seguir aquí.

 

(*) Documentació consultada:

Ventilació i sistemes de climatització en establiments i locals de concurrència humana de la Generalitat de Catalunya / Canal Salut, del 17 de novembre de 2020.

Document Tècnic del Ministeri de Sanitat, del 18 de novembre de 2020.

Guia per a la ventilació d'aules del Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC), d'octubre de 2020.

Exigència de la qualitat de l'aire interior, RITE. Real Decret 1027-2007, versió consolidada a setembre de 2013.

 

 

ventilacion aula1

Visualitza la concentració de CO2 amb un equip que ajuda a optimitzar la ventilació i el confort tèrmic, sense necessitat d'instal·lació prèvia.

En un espai tancat, si l'aire no es renova suficientment i hi ha una persona infectada, la concentració de virus augmenta i el risc de contagi esdevé més elevat. Una ventilació adequada de les estances redueix el risc de contagi. I per evaluar la qualitat de la ventilació, les autoritats sanitàries recomanen un sensor de CO2 amb tecnologia NDIR.

A més a més, els valors òptims de CO2 recomanats en sales han de ser inferiors a 750-800 ppm.

 

Aleshores, per què et recomanem aquest sensor de CO2 Plug & Play per a mesurar-ho?

- Configuració a mida: amb o sense suport, amb pantalla o amb leds indicadors tipus semàfor.

- Tecnologia: incorpora un sensor NDIR que funciona mitjançant infrarrojos i compleix les especificacions de les autoritats sanitàries.

- Autocalibrable, amb lectura de fins a 2.000 ppm i +50ºC.

- 5 anys de garantia gràcies a la fabricació i qualitat europea de Produal i Morgui Clima.

- Fàcil posta a punt: PLUG & PLAY, rebre el producte i endollar-lo, gràcies al transformador inclòs.

- Sense instal·lació ni programació. No requereix de coneixements tècnics necessaris per a instal·lar-lo.

- Pensat especialment per a aules docents, sales polivalents, oficines, restauració, espais comercials, recepcions, sales d'espera i també per a quiròfanos i laboratoris.

- Versatilitat: capacitat de control de sistemes de ventilació amb senyals digitals.

 

VULL SABER PREUS

 

Consulta en aquests enllaços les recomanacions i requeriments tècnics de les autoritats sanitàries en els quals ens hem basat per a desenvolupar aquest producte:

Ventilació i sistemes de climatització en establiments i locals de concurrència humana de la Generalitat de Catalunya / Canal Salut, del 17 de novembre de 2020.

Document Tècnic del Ministeri de Sanitat, del 18 de Novembre de 2020.

Guia per a la ventilació d'aules del Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC), d'octubre de 2020.

Exigència de la qualitat de l'aire interior, RITE. Real Decret 1027-2007, versió consolidada al setembre de 2013.

 

DESCARREGAR LA FITXA TÈCNICA

 

Apreciat client / proveïdor / col·laborador,

Primer de tot, un cop més, desitgem que tots seguiu bé i volem expressar un cop més els nostres millors desitjos per a tots, doncs per a Morgui Clima, SL la salut dels nostres treballadors, clients, proveïdors, col·laboradors, així com la dels vostres ésser més estimats, és el més important.

Per aquest motiu, tot i les circumstnces que la pandemia ens planteja, i vigilant primer en complir totes les mesures de seguretat i higiene al nostre abast, Morgui Clima SL seguirà activa des del 27-4-20 fins al 9-5-20 en horari intensiu. És a dir, mentres l'entron canviant ens ho permeti, de dilluns a divendres seguirem obrint els nostres magatzems per a realitzar entregues i també les nostres oficines oferint atenció comercial presencial.

Horaris i mesures especials durant el confinament:

 • Atenció al client a oficines: de 8:00h a 13:00h de dilluns a divendres.
 • Entrega i recepció de mercaderies a magatzem: de 8:00h a 13:00h de dilluns a divendres.
 • Farem totes les entregues i recepcions de material en l'horari establert ininterrompudament. Disposem d'stock suficient per l'abastiment als nostres clients. Tot i així, preguem que comprenguin qualsevol afectació que puguin patir els terminis de lliurament de materials degut a situacions alienes a la nostra empresa.
 • Mesures preventives i d'higiene: El nostre personal de magatzem utilitza un spray desinfectant específic per a poder tractar tots els paquets que ens arriben i que enviem. Tota la nostra plantilla conta amb EPI’s adaptats al seu lloc de treball i disposa de material desinfectant de tot tipus. També contem amb un servei de neteja i desinfecció permanent.

El treball exhaustiu i de manera continuada de tot el nostre equip de professionals ens ha portat a formar part aquests dies de varis projectes focalitzats en paliar els efectes de la crisi sanitària. Col·laborar, junt amb molts altres professionals, en el subministrament de material sanitari per a l'atenció mèdica a primera linia de diferents hospitals, ha estat un moment màgic. Així, hem posat el nostre granet de sorra per aconseguir més respiradors artificials i intentar minimitzar la saturació de les UCI’s. També, fa dues setmanes, vam proporcionar equipament a un reconegut hospital del Vallès Occidental per oferir una solució pel control de pressió en sales blanques.

I amb l'objectiu de voler seguir en aquesta linia, hem configurat una llista de productes que pretenen donar resposta funcional a aquesta crisi sanitària. Podeu consultar aquesta llista a la nostra web i consultar-nos sobre les seves aplicacions i les solucions que poden oferir.

És un orgull poder donar servei en aquesta situació adversa i ajudar al sistema sanitari a través de l'esforç de tot l'equip humà de Morgui Clima.

Per finalitzar, donats els constants canvis que es van produïnt dia a dia respecte a mesures a prendre, us seguirem mantenint informats via e-mail de qualsevol novetat que pugui ser del seu interès.

Atentament,

L'equip Morgui Clima

Benvolgut client / proveïdor / col·laborador,

Abans de res volem desitjar que tots estigueu bé i expressar els nostres millors desitjos per a tothom, ja que per Morgui Clima SL la salut dels nostres treballadors, clients, proveïdors, col·laboradors, així com la dels vostres éssers estimats, és el més essencial.

És per això que, tot i les dificultats que la pandèmia ens planteja, i vigilant primer en complir totes les mesures de seguretat al nostre abast, Morgui Clima SL torna a estar completament activa a partir d'el 14-4-20. És a dir, mentre l'entorn canviant ens ho permeti, de dilluns a divendres obrim els nostres magatzems per realitzar lliuraments i tornem a oferir atenció comercial presencial.

Els protocols i mesures per fer-ho són:

 • Horaris:
  - Atenció al client (mentre duri el confinament): de 8h a 13:30h de dilluns a divendres.
  - Lliurament i recepció de mercaderies: de 8h a 13:30h de dilluns a divendres.
 • Farem tots els lliuraments i recepcions de material en l'horari establert ininterrompudament. Disposem d'estoc suficient per proveir els nostres clients. Tot i això, preguem comprenguin qualsevol afectació que puguin patir els terminis de lliurament de materials a causa de situacions alienes a la nostra empresa.
 • A les nostres oficines comptem amb mitja plantilla presencial i mitja teletreballant per poder oferir el nostre millor servei, tant en aquells casos que sigui imprescindible atenció presencial com en els casos que es pugui oferir a distància. Tot i això, i per salvaguardar la salut de tots, agrairem molt que si no es tracta d'urgències, contacteu amb nosaltres via e-mail o telefònicament.
  - Podrem atendre via correu electrònic al Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. (o via e-mails dels nostres companys i que poden trobar a la nostra web).
  - Ens trobareu via telefònica 934607575 o en els telèfons mòbils dels nostres companys de comercial, logística, administració i finances.
  - Hem cancel·lat TOTS els viatges i visites tècniques. Farem el possible per suplir aquestes visites mitjançant trucades i videotrucades.
 • Mesures de prevenció:
  - El nostre personal de magatzem utilitza un esprai desinfectant específic per a poder tractar tots els paquets que ens arriben i que vam enviar.
  - Tota la nostra plantilla compta amb EPIs adaptats al seu lloc de treball i disposa de material desinfectant de tot tipus.
  - Comptem amb servei de neteja i desinfecció.
  - I això sí, preguem a aquelles persones que els sigui imprescindible visitar les nostres instal·lacions, que compleixin amb totes les recomanacions d'higiene: poden rentar-se les mans amb les solucions hidroalcohòliques que oferim a les entrades, agrairem que mantinguin la distància de seguretat de 2 metres amb aquells professionals que els atenguin, i que en cas d'entrar dins de les instal·lacions facin ús de mascareta i guants.

I en qualsevol cas, atesos els canvis que es van produint dia a dia pel que fa a mesures a prendre, els seguirem mantenint informats via e-mail de qualsevol novetat que pugui ser del seu interès.

Atentament,

L'equip Morgui Clima

Pàgina 1 de 19

Aquesta web utilitza cookies per oferir una millor experiència i servei.

Al navegar o utilitzar els nostres serveis acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració de cookies en qualsevol moment mitjançant el teu navegador predeterminat. Saber més

Accepto
© 2021 Morgui Clima S.L. All Rights Reserved.