Política de Privacitat

En conformitat amb el REGLAMENT GENERAL DE PROTECCIÓ DE DADES 2016/679 l'informem de les característiques del  tractament de les dades personals que ens faciliti a través del formulari de la present pàgina web, formularis en paper, correu electrònic, telèfon, etc.

Responsable del tractament de les seves dades:

MORGUI CLIMA, S.L.

c/ Monturiol, 11-13

08918 - Badalona

Tel: 934607575

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Finalitat del tractament de les seves dades:

La finalitat del tractament és atendre les consultes que ens formulin, facilitar informació comercial sobre els nostres productes i serveis, així com ofertes i promocions del seu interès. Les dades facilitades es conservaran mentres duri la relació comercial o fins el moment que ho soliciti l'interessat. 

Legitimació del tractament:

La legitimació del tractament es basa en el consentiment de l'interesat i en l'interès legítim del responsable.

Destinataris de les dades:

Les dades no seran cedides a tercers, a no ser que hi hagi requeriments de tipus legal. MORGUI CLIMA, S.L. utilitza un software de gestió d'enviaments comercials, els servidors del qual estàn ubicats dins de la Unió Europea i cumpleixen les respectives lleis.

Drets:

Poden exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió i portabilitat de les seves dades dirigint-se per escrit a l'adreça del responsable del tractament o per correu electrònic a l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

En ambdós casos, han d'aportar còpia del DNI, Passaport o documentació que permeti la seva identificació.

Així mateix, tenen dret a retirar el consentiment pel tractament de les seves dades en qualsevol moment.

Aquesta web utilitza cookies per oferir una millor experiència i servei.

Al navegar o utilitzar els nostres serveis acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració de cookies en qualsevol moment mitjançant el teu navegador predeterminat. Saber més

Accepto
© 2022 Morgui Clima S.L. All Rights Reserved.