Reportatge Hostelco 2024

Morgui Revela la seva Nova Imatge a Hostelco 2024: Un Pas Més en la Professionalització i el Disseny Industrial

 

240319 MorguiClima Hostelco 056 Screen 

Barcelona - 22 de març de 2024 - Morgui, la reconeguda empresa familiar en el camp de la ventilació industrial i disseny de sistemes d'extracció de fums per a l'hostaleria, ha fet un pas significatiu cap al futur amb el llançament de la seva nova identitat visual. El renovat logotip de la marca va ser presentat en el destacat escenari de la Fira Hostelco a Barcelona, consolidant la seva posició com a referent de disseny, qualitat i innovació en el sector.

 

Des de la seva fundació, fa ja més de 25 anys, Morgui s'ha destacat pel seu compromís indiscutible amb l'excel·lència i la innovació en el disseny i fabricació de campanes extractores, així com en l'automatització de sistemes de mesura i control HVAC.

 

El logotip renovat de Morgui reflecteix la visió futurista de l'empresa, així com la seva dedicació a la innovació i l'excel·lència en cada aspecte del seu negoci. Amb línies netes i modernes, el nou disseny captura l'essència de la marca, transmetent una imatge de sofisticació, professionalitat, confiança i progrés continu.

 

81

80

79

 

"Estem encantats de presentar la nostra nova identitat visual a Hostelco 2024", va dir Roger Morguí, codirector general de Morgui. "Aquesta emocionant actualització reflecteix el nostre compromís constant amb el disseny i la innovació, així com la nostra visió cap al futur de la ventilació industrial. Estem segurs que aquesta nova imatge enfortirà encara més la nostra posició en el mercat i ens permetrà continuar brindant solucions a mida d'alta qualitat als nostres clients", va afirmar Laia Morguí, codirectora general de Morgui.

 

Així mateix, Morgui va presentar una campana extractora amb un disseny enlluernador, a l'altura de la nova imatge de la marca. El seu disseny i fabricació amb acer inoxidable AISI 304 de color negre i efecte mirall demostra la capacitat de personalització i acabats que pot oferir la marca.

 

76

 

A més, van exposar dos models de caixes de ventilació homologades 400°/2 h, la UNIC 400 de morgui i la ruck MPS, de pales a reacció i comporta abatible per a facilitar la seva neteja i manteniment. També van tenir el seu espai alguns altres productes com els convertidors de freqüència, filtres, equips de mesura i control i, altres accessoris. 

 

73

74

77

 

Amb la seva renovada identitat visual, Morgui reafirma el seu compromís amb l'excel·lència, la innovació i la satisfacció del client. L'empresa continua mirant cap endavant, anticipant les necessitats canviants del mercat i desenvolupant solucions avançades que marquen l'estàndard en la indústria de la ventilació industrial i l'automatització HVAC.

Totes les fotografies van ser realitzades per Galdric Peñarroja.

Tags:

Aquesta web utilitza cookies per oferir una millor experiència i servei.

Al navegar o utilitzar els nostres serveis acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració de cookies en qualsevol moment mitjançant el teu navegador predeterminat. Saber més

Accepto
© 2024 Morgui Clima S.L. All Rights Reserved.