Benvingut a Morgui Clima

Morgui Clima encarna la confiança i la innovació en el sector industrial. Som un referent tecnològic en la indústria de campanes extractores i tractament de l’aire, gràcies als nostres dissenys innovadors i a la gran qualitat dels nostres productes. L’experiència de la plantilla Morgui, combinada amb joventut i frescor, i el seu coneixement del sector, han fet que Morgui Clima estigui assentada com una companyia sòlida i responsable.

Com varem néixer?

Morgui Clima S.L. es va crear el 18 d’abril de 1997. Durant un cert temps, Jordi Morgui i Maite Esteve, gerents de Morgui Clima S.L., havien estat observant que era necessària una empresa que atengués les necessitats específiques dels clients i consumidors del mercat industrial de l’extracció, ventilació i filtració d’aire i que respongués a aquestes demandes que molt sovint quedaven desateses.

+llegir més 

Objectius:

A Morgui Clima tenim la  voluntat de ser una empresa especialitzada en el disseny propi i la comercialització de productes industrials de gran qualitat per a l’extracció, ventilació i filtració d’aire.

Missió i Visió:

Volem donar als nostres clients un  servei immillorable  a tots els nivells, d’una manera constant al llarg del temps.

Amb la visió de mantenir-nos com un dels referents nacionals en el sector de l’extracció, filtració i ventilació industrial, evolucionant en funció de les necessitats dels clients i consumidors i de les innovacions tecnològiques, des d’una perspectiva de sostenibilitat i respecte al medi ambient.

Valors:

Som una empresa sòlida, eficaç i responsable, amb un ampli grau de coneixement del sector. El nostre equip encarna innovació i confiança, i els nostres productes son un reflex d’aquesta gran qualitat, tant tècnica com humana, que conforma la nostra empresa.

Universitats:

UB (Universitat de Barcelona)

UAB (Universitat Autònoma de BCN)

UdG (Universitat de Girona)

EADA (Escola d’Alta Direcció i Administració)

ONG’s / Fundacions / Federacions:

Banc d’Aliments

Fundació Pare Manel

La Marató

Plataforma per la Llengua

Cercle Català de Negocis

Federació d’Empresaris de Badalona

Foment, Pimec

FELAC

Cambra de Comerç

Aquesta web utilitza cookies per oferir una millor experiència i servei.

Al navegar o utilitzar els nostres serveis acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració de cookies en qualsevol moment mitjançant el teu navegador predeterminat. Saber més

Accepto
© 2021 Morgui Clima S.L. All Rights Reserved.