Torna HOSTELCO, la fira més important del sector.

hostelco2022 CAT

Després de la pandèmia i l'anul·lació de l'edició del 2020, Hostelco torna amb molta força i amb l'esperança de ser una plataforma d'impuls i reactivació del negoci. Com no podia ser d'una altra manera, Morgui Clima participarà d'aquest gran esdeveniment per al sector.

La fira tindrà lloc en el recinte firal de Fira Barcelona - Gran Via, a l'Hospitalet de Llobregat, del 4 al 7 d'abril. Ens trobaràs en el Palau 4, estand D851, de 10 a 19 h i el 7 fins a les 18 h.

A continuació t'expliquem breument les novetats que presentarem i els productes que tindrem en exposició. Ara bé, per a conèixer tots els detalls de primera mà, el millor serà que ens visitis i xerrem en persona, veritat? Vine i coneix de primera mà els nostres productes i serveis, així com el nostre equip de professionals. A més, t'emportaràs un regal!

 

 HOSTALERIA 

Si alguna cosa ens defineix, és la capacitat d'innovació i aposta pel disseny propi. Per aquesta raó, una vegada més, presentem nous dissenys i nous models de campanes extractores. Per a aquesta edició d'Hostelco 2022, hem dissenyat dues campanes noves:

- Campana Beret Inductora. "Combinar el millor de dues sèries, Beret i Indok, per a buscar un resultat òptim."
Compta amb plènum d'extracció i lluminàries en posició horitzontal. El seu disseny i construcció dona resposta a la normativa UNE 16282. A més, es presenta amb un aspecte visual diferent: acer inoxidable lacat.

- Campana semidomèstica/domèstica Tossa. "L'equilibri entre funcionalitat i estètica, amb doble capacitat d'aspiració."

A diferència de les campanes domèstiques que trobem actualment al mercat, els filtres són inclinats, ajudant així la decantació de greixos. La campana Tossa està dissenyada amb els laterals oberts i doble col·lector, un en la part posterior i un altre en la part frontal. D'aquesta manera es garanteix la sensació d'espai per a cuinar i es compensa la seva capacitat d'aspiració.

 

Sona bé, veritat? T'animem a veure-les en persona a Hostelco.

En l'estand, també tindrem mostres de lluminàries LED, filtres i diferents acabats en color d'acer inoxidable per a campanes extractores.

 

 COMPLIMENT NORMATIVES UNE 

A Morgui Clima apostem sempre per la innovació i la inversió en R+D+I. El nostre compromís és estar a l'última amb el compliment de totes les normatives i reglaments que ens atenen. Els nostres dissenys d'avantguarda es regeixen, entre altres coses, per l'estricte compliment de les actualitzacions que puguin sofrir les diferents normes. Per aquest motiu, a Morgui Clima innovem any rere any en el disseny de campanes extractores industrials.

Novetats UNE 16282: "Equips per a cuines comercials: Components per a ventilació de cuines comercials". Els seus diferents apartats especifiquen nous requisits que marquen noves regles als fabricants de maquinària per a cuines comercials. Respecte a les campanes extractores, a continuació fem una llista dels 10 requisits tècnics més destacats:

16282: Campanes extractores - Disseny i requisits.

  1. Les cuines amb equips de potència nominal superior a 25Kw hauran d'incorporar aportació d'aire forçada mecànicament.
  2. L'aire d'impulsió haurà de ser filtrat segons IDA2 (F7).
  3. L'aportació serà el 90% de l'extracció.
  4. Les campanes d'extracció hauran d'estar instal·lades com a mínim a 2 m del sòl.
  5. Les campanes especials per a barbacoes, brases o graelles hauran d'estar instal·lades a 1,2 m del sòl.
  6. Les lluminàries hauran d'estar sempre encastades en el sostre de la campana i acreditar una estanquitat IP54 com a mínim.
  7. Totes les superfícies no horitzontals hauran de ser completament verticals.
  8. Les campanes extractores amb impulsió d'aire hauran d'estar aïllades interiorment per a evitar condensacions per contrast de temperatura.
  9. Es prohibeixen els plènums en campanes extractores que no siguin enregistrables per a la seva completa neteja.
  10. Totes les campanes extractores hauran de portar una etiqueta identificadora on s'especifiqui el fabricant, el model i la norma que compleixen.

 

 VENTILACIÓ INDUSTRIAL 

ruckiknahostelcoverticalL'equip de filtració Kitchen Net Air (KNA) i els ventiladors RUCK són exemples de les últimes innovacions que hem afegit al nostre catàleg de productes.

D'una banda, l'equip de filtració Kitchen Net Air (KNA) ofereix una eficàcia de filtració mitjana al voltant del 90%, gràcies a la combinació d'un filtre G4 i un filtre F7. És un equip que incorpora diferents etapes de filtració i s'instal·la en la impulsió d'aire, abans de la caixa de ventilació.

D'altra banda, els ventiladors centrífugs sèrie MPS de la marca RUCK, de simple oïda, pales a reacció i motor incorporat directe a l'eix, aguanten 200 °C en continu i són resistents al foc 400°/2 h. Són ideals per a l'extracció de fums en cuines professionals, on es genera una gran quantitat de sutge i partícules de greix. El seu motor pot ser regulat mitjançant un convertidor de freqüència, aconseguint un òptim rendiment en tot moment.

Tots dos productes, construïts en acer galvanitzat, són install-friendly i tenen un sistema enregistrable i de fàcil accés als filtres i a la turbina respectivament. El manteniment i la neteja són fonamentals per a allargar la vida útil dels filtres i els ventiladors.

Així mateix, tindrem en exposició la caixa de ventilació UNIC 400 en un format transparent per a veure el seu interior i, convertidors de freqüència. Ambdós productes són de vital importància en les instal·lacions d'extracció de fums eficients.

 

 INSTRUMENTACIÓ 

Des de la nostra fundació, fa 25 anys, hem distribuït equips d'instrumentació per al control i tractament de l'aire, i l'automatització d'instal·lacions. Comptem amb un servei tècnic i d'atenció al client excel·lent que t'assessora i dona resposta a les teves necessitats concretes.

A Hostelco tindràs la possibilitat de conèixer el personal de Morgui Clima, així com alguns dels productes que oferim i que tenen les seves aplicacions en hotels, restaurants i cuines. Concretament, de la marca Produal, comptarem amb demos de sensors de tetracombinats (CO₂, VOC, temperatura i humitat), controls compactes amb pantalla tàctil TRx i també el seu sistema Wireless Proxima MESH. A més, també podràs veure el controlador encastable AFX9 per a sales blanques d'ECRO, el més competitiu del mercat.

Produal eficiencia energetica 2 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fins aquí els espòilers per a Hostelco 2022. Ens veiem del 4 al 7 d'abril a palau 4, estand D851.

logocopycat

 

Aquesta web utilitza cookies per oferir una millor experiència i servei.

Al navegar o utilitzar els nostres serveis acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració de cookies en qualsevol moment mitjançant el teu navegador predeterminat. Saber més

Accepto
© 2024 Morgui Clima S.L. All Rights Reserved.