Campana HORNO: Extracció de Fums per Forns Industrials

portda hono CAT

La majoria de cuines professionals compten, com a mínim, amb un forn industrial.

Moltes vegades, a causa de les seves dimensions, els forns se situen fora de la zona de cocció principal. En aquests casos, l'extracció òptima, s'aconsegueix amb el model de campana Horno de Morgui, dissenyada específicament per a l'extracció de fums generats pels forns professionals.

FITXA

 

La campana Horno està fabricada amb el col·lector de filtres invertit, és a dir, situat després del frontal de la campana, encarant els filtres cap a les portes dels forns. Amb aquest disseny s'aconsegueix aspirar millor el fum que surt dels forns quan s'obren les portes.
A més, la campana Horno pot ser construïda en 3 altures, incorporant tres grandàries de filtres, segons les prestacions dels forns que hi hagi sota. La seva gran versatilitat la fa adaptable a qualsevol mena de forn industrial.

En casos en els quals el forn està adjacent al bloc de cuina, el disseny més eficient per a una correcta extracció, és una campana compartimentada: amb una zona per als requisits de captació de fums dels elements de cocció estàndard (focs, planxes, fregidores, etc.), i una altra zona adaptada a les característiques d'aspiració necessàries per als forns.
Aquesta forma constructiva de campana, amb una part Horno, l'oferim com a construcció especial en combinació amb els nostres models de campana de paret o central.

campanahornomarmitassartenes

Amb la campana Horno assegures una extracció de fums pensada especialment per a forns industrials, i que també és funcional per a rostidors, paelles basculants i marmites.

pressupost

 

Els forns professionals necessiten campanes extractores professionals.

Aquesta web utilitza cookies per oferir una millor experiència i servei.

Al navegar o utilitzar els nostres serveis acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració de cookies en qualsevol moment mitjançant el teu navegador predeterminat. Saber més

Accepto
© 2024 Morgui Clima S.L. All Rights Reserved.