¡Hostelco 2022 ha estat un èxit!

portadahostelcoCAT

Volem reiterar el nostre agraïment per haver destinat part del vostre temps a visitar el nostre estand. Moltes gràcies!
Hem vist superades les nostres expectatives, amb una afluència de visitants superior a la imaginada. Ha estat un plaer retrobar-se i compartir experiències amb tot el sector.
També volem agrair a l'equip de Morgui Clima el seu esforç i dedicació en aquesta edició. Estem molt contents que en aquesta edició tan especial tota la plantilla pogués viure l'experiència d'Hostelco juntament amb l'equip comercial.

 EXCEL·LENT ACOLLIMENT DE LES NOVES CAMPANES 
A Morgui Clima apostem sempre per la innovació i el disseny propi i per aquest motiu intentem presentar nous models de campana extractora en totes les edicions de la fira Hostelco. Enguany no ha estat una excepció i hem presentat dos nous models que han tingut molt bones reaccions per part dels visitants.

-Campana Beret Inductora: combinant el millor de dues sèries, Beret i Indok, per a buscar un resultat òptim.

Aquest nou model compta amb inducció mitjançant un punxonat a l'interior de la part frontal, plènum d'extracció i lluminàries en posició horitzontal que aconsegueixen una millor il·luminació de tota la zona de treball. El seu disseny i construcció dona resposta a la normativa UNE 16282 i, per tant, és accessible i de fàcil neteja.

Com a novetat, aquesta campana està fabricada amb un aspecte visual diferent: acer inoxidable lacat en negre.

beretinductora hostelco22

 

-Campana semidomèstica Tossa: l'equilibri entre funcionalitat i estètica, amb doble capacitat d'aspiració.

A diferència de les campanes domèstiques que trobem actualment en el mercat, els filtres són inclinats, ajudant així la filtració de greixos per decantació. La campana Tossa està dissenyada amb els laterals oberts i doble col·lector connectat entre si, un en la part posterior i un altre en la part frontal. D'aquesta manera es garanteix la sensació d'espai per a cuinar i s'incrementa la seva capacitat d'aspiració.

Aquesta forma amb els laterals descoberts i amb un voladís frontal recorda la geometria clàssica de les campanes o xemeneies antigues, aflorant una nova línia de disseny, diferenciada de la més habitual i sempre funcional, de secció rectangular. Aquest perfil de campana evoca els models de les campanes dels nostres ancestres, on sempre es reconeix una inclinació que fa d'embut i ajuda al fum a dirigir-se a la zona d'evacuació. En aquest model s'incorporen filtres invertits a la part interior del frontal de la campana, que afavoreixen a aspirar els vapors i fums que es puguin escapar del col·lector de filtres que queda contra la paret.

tossa hostelco22

 

 VENTILADORS RUCK 

Aquest ventilador centrífug, de pales a reacció, incorpora un motor directe a l'eix. Tot el conjunt és resistent al foc 400 °C/2h segons norma UNE - EN 12101-3, i, a més, pot ser regulat mitjançant convertidor de freqüència. És ideal per a l'extracció de fums en cuines professionals, on es genera gran quantitat de sutge i partícules de greix.

El seu disseny ho fa totalment configurable segons la necessitat de la instal·lació i garanteix un fàcil manteniment i neteja, ja que la seva comporta abatible amb maneta permet accedir a la turbina de manera ràpida i senzilla.

ruck hostelco22

 

 AUTOMATITZACIÓ D'EDIFICIS 

Des de la nostra fundació, fa 25 anys, hem distribuït equips d'instrumentació per al control i tractament de l'aire, l'automatització d'instal·lacions i control de sales/habitacions. Comptem amb un servei tècnic i d'atenció al client excel·lent que t'assessora i dona resposta a les teves necessitats concretes.

La gamma de transmissors TRX de Produal són controladors de clima tàctil amb moltes possibilitats de control directe. A més, poden incorporar sondes de temperatura i humitat. També existeixen models més senzills per a aplicacions més domèstiques amb controls més simples.

Mesurar i controlar la qualitat de l'aire en els espais interiors és ara una prioritat. Per això oferim sensors que poden captar les següents variables: temperatura, humitat, CO₂, VOC, PM10, PM2.5. Aquesta gamma de sensors es poden integrar en el sistema sense fil Proxima MESH de Produal.

instrumentació hostelco22

Tots aquests productes i solucions exposades a Hostelco són aplicables al sector Horeca i alguns dels visitants ja estan estudiant incorporar-lo en hotels, restaurants, botigues, oficines i fins i tot vaixells.

 

Res pot substituir veure'ns amb clients i col·laboradors presencialment. Què per molts anys es pugui fer!
Moltes gràcies!

Aquesta web utilitza cookies per oferir una millor experiència i servei.

Al navegar o utilitzar els nostres serveis acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració de cookies en qualsevol moment mitjançant el teu navegador predeterminat. Saber més

Accepto
© 2024 Morgui Clima S.L. All Rights Reserved.