Eficiència per a la instal·lació; eficàcia per a l'instal·lador

unicblog

 

Quan una instal·lació està projectada amb rigor, els conceptes d’eficiència i eficàcia apareixen en negreta i subratllats. Un sistema d'extracció de fums no ha de ser tan sols eficient, sinó que també ha de preocupar-se d'oferir un fàcil manteniment.

Prolongar la vida útil de tots els components a través d'un regular manteniment preventiu també és invertir en eficàcia per a l'instal·lador.

 

Sense deixar de costat la versatilitat, els acabats d'alta qualitat, l'òptim rendiment i el compliment de les normatives d'homologació constructiva, el disseny de la caixa extractora UNIC 400 de Morgui Clima posa el focus a facilitar el recanvi i manteniment de tots els seus components.

Es tracta d'una caixa de ventilació de fabricació pròpia, amb ventilador de simple oïda i motor a transmissió. És d'estructura desmuntable i configurable en 4 posicions (verticals i horitzontals). Està fabricada amb materials d'alta qualitat, amb perfils d'alumini i xapa d'acer galvanitzat. Pot ser instal·lada en teulades, i penjada en sostres o parets. A més, el model UNIC 400 està sempre en estoc, igual que el seu equivalent en acabat “sandvitx”, amb aïllant addicional en totes les cares per a aïllar millor el so.

Aquesta caixa de ventilació incorpora una turbina centrífuga VCU/TSA 400º/2h, amb núm. d'homologació APPLUS: 0370-CPR-0463, i compleix amb les normatives europees vigents. La seva transmissió està formada per components d'alta qualitat que són garantia d'un funcionament fiable i eficient.

FITXA

 

La caixa extractora Morgui UNIC 400 permet un estalvi de temps considerable en manteniment i neteja, ja que les connexions a les boques d'aspiració i impulsió estan dissenyades amb junta antivibratòria 400º/2h de classificació al foc A1 (efecte atenuant) i incorporen brides desmuntables tipus METU per a facilitar el manteniment del ventilador.

Així mateix, la UNIC 400 i els seus components ofereixen una extracció sense sorolls i totalment protegida de la pluja. Segons ordena l'homologació CE de seguretat de màquines, la configuració de l'envolupant totalment practicable mitjançant caragols, manté aïllat el ventilador acústicament i protegit de la intempèrie.

En definitiva, les UNIC 400 són unes de les caixes extractores amb major rendiment i eficàcia del mercat, gràcies al seu fàcil i ràpid manteniment, i els seus components d'alta qualitat.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Publicat a: https://e-ficiencia.com/caha-de-ventilacion-unic-400-de-morgui-clima-eficiencia-y-eficacia/

 

icona OBJECTIUS GLOBALS

ODS 9

ODS 12

Aquesta web utilitza cookies per oferir una millor experiència i servei.

Al navegar o utilitzar els nostres serveis acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració de cookies en qualsevol moment mitjançant el teu navegador predeterminat. Saber més

Accepto
© 2024 Morgui Clima S.L. All Rights Reserved.