Novetats Produal

El passat mes de març, el consell de ministres aprovava l’actualització del Reglament d’Instal·lacions Tèrmiques en Edificis (RITE). La tendència és clara: dissenyar instal·lacions més eficients i intel·ligents. És per això que l’automatització dels edificis és un punt clau en qualsevol projecte.

Wireles Produal Proxima transmitter for room interface 2021 02 03 1024x535

 

Produal és una empresa finlandesa amb més de 30 anys d’experiència en l’automatització d’edificis, basada en mesures d’alta qualitat, precises i versàtils. Compta amb més de 1000 productes de control, mesura i actuació amb un disseny que els fa multifuncionals, i a més a més, assegurant una fàcil instal·lació.

A continuació us volem destacar algunes novetats per aquest any 2021:

Ampliació Gamma Wireless Proxima

L’automatització sense fils segueix creixent. Produal disposa d’una àmplia cartera de productes que funcionen sense fils. La plataforma Produal Proxima ofereix una xarxa MESH 2.4 GHz que utilitza dinàmicament les freqüències de comunicació amb millor disponibilitat de l’edifici. La plataforma MESH permet una connexió inalàmbrica entre dispositius mitjançant bateries de llarga durada que proporcionen una increïble vida útil de tota la instal·lació.

proxima1

Per a fer possible una instal·lació sense cables és imprescindible una unitat base inalàmbrica (WBU). Aquesta és l’estació base per als mòduls d’entrada i els transmissors de la xarxa inalàmbrica. La informació es pot llegir amb Modbus RTU i TCP o a través de les 6 sortides analògiques.

La unitat base és compatible amb qualsevol sistema BMS (Building Management System) de gestió de control d’edificis.

El catàleg de transmissors inalàmbrics d’ambient compatibles amb la xarxa Produal Proxima MESH és divers, però tots funcionen amb bateries de 3,6 V o per cable en 24 V. La vida útil de les bateries és de fins a 8 anys estant sempre en funcionament.

Destaquem com a novetats que a la mesura de la temperatura o la humitat també s’hi ha inclòs la mesura del CO₂. També cal destacar el model -AK, que compta amb un botó de consigna avançat amb pantalla que et permet canviar de menú i visualitzar-ho a la pantalla.

proxima2

 

Finalment, amb l’aplicació per a mòbils MyTool de Produal pots visualitzar i configurar la teva instal·lació a través de Bluetooth. L’aplicació està disponible per a mòbils Android i la pots descarregar gratuïtament al següent enllaç.

Pots consultar aquí la gamma de productes Wireless Proxima MESH de Produal.

Connexió BACnet

La interoperabilitat és cada vegada més important en l’automatització d’edificis. Per aquest motiu, aquest 2021, s’ha ampliat la gamma de productes amb llenguatge BACnet. Actualment ja comptem amb una família completa de transmissors d’ambient multisensor dissenyats per la supervisió de la temperatura, humitat, CO₂ amb calibració automàtica, nivell de llum i ocupació. Tots ells es poden utilitzar de forma independent o dins del sistema BMS mitjançant comunicació BACnet MS/TP.

bacnetmodbus

 

Pots consultar tots els productes disponibles amb connexió BACnet aquí.

Des de Morgui Clima et podem assessorar tècnicament en qualsevol aspecte que necessitis.

 Volem continuar sent el soci més fiable per a la mesura i el control.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 


icona OBJECTIUS GLOBALS

ODS 9

ODS 11

Aquesta web utilitza cookies per oferir una millor experiència i servei.

Al navegar o utilitzar els nostres serveis acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració de cookies en qualsevol moment mitjançant el teu navegador predeterminat. Saber més

Accepto
© 2024 Morgui Clima S.L. All Rights Reserved.