La llibertat de triar els teus equips de camp

llibertatBMS

A Morgui Clima tenim més de 25 anys d'experiència en ventilació industrial i l'automatització d'edificis. Amb Produal, marca europea d'equips de control i automatització, proporcionem alternatives de qualitat i alta fiabilitat als grans proveïdors de BMS.

Què us oferim?

  1. Una àmplia cartera de productes de control i mesurament disponible per a les seves necessitats d'automatització d'instal·lacions.
  2. Interoperabilitat i compatibilitat independentment del proveïdor del sistema BMS o fabricant del hardware.
  3. Equips que incorporen protocol obert i públic Modbus/Bacnet.
  4. Independència dels contractes de manteniment monoproveïdor. La llibertat per a usar alternatives al seu proveïdor quan no puguin complir les seves expectatives per característiques tècniques o terminis.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Aprofiti les oportunitats de la connectivitat demostrada

Avui dia, pot obtenir informació més valuosa i predictiva que mai dels seus edificis, de manera que pugui administrar-los de manera eficient, rendible i sostenible. Els sistemes d'automatització d'edificis requereixen més dades i depenen cada vegada més de la connectivitat per a poder obtenir informació perquè els sistemes i els experts la utilitzin. Els dispositius de control i mesurament digitals, precisos i fiables de Produal estan a la seva disposició:

  • àmplia varietat de productes Modbus
  • gamma completa de dispositius BACnet
  • solució sense fil MESH fiable utilitzada en aplicacions Modbus
  • desenvolupament continu en el camp dels protocols de comunicació
  • LoRaWAN: la gamma sense fil per a xarxes de llarg abast

Els nostres productes l'ajuden a crear solucions d'automatització d'edificis que són cada vegada més connectables, la qual cosa li proporciona una imatge clara del rendiment dels seus edificis. Tant si prefereix Modbus com BACnet, tenim una solució de mesurament i control per a vostè:

resum producte modbusbacnet

Aquesta web utilitza cookies per oferir una millor experiència i servei.

Al navegar o utilitzar els nostres serveis acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració de cookies en qualsevol moment mitjançant el teu navegador predeterminat. Saber més

Accepto
© 2024 Morgui Clima S.L. All Rights Reserved.