Renovem la imatge de les campanes!

logomorguinou

Us presentem la nova imatge de les nostres campanes. Ara, el logotip de la marca Morgui és molt més nítid i, per tant, més visible.

Aquesta nova identificació gràfica de les campanes és transversal a tots models de campanes Morgui. L’hem dissenyat amb un material anomenat MetalFlex i amb el color Black Pearl. 

Amb aquest nou disseny, encara voldràs lluir més les nostres campanes a les instal·lacions, perquè la nova identificació aporta a les campanes una sèrie de millores que et destaquem tot seguit:

  • És molt més visible i reconeixible des de lluny, sense ocupar una superfície desmesurada com altres marques.

  • No és intrusiu ni degrada l’acer inoxidable.

  • L’acabat és polit i brillant, donant un toc més elegant a la campana.

  • És resistent i durador.  

  • El relleu és el mínim indispensable per garantir el contrast i així assegurar que no s’acumuli brutícia, i la seva neteja i manteniment sigui senzill.  

Morgui Clima som una empresa innovadora que aposta per un disseny propi elegant i creiem en la nostra forma de veure els productes i instal·lacions, confiant en la nostra creativitat per millorar dia a dia. 

Des d’avui, les nostres campanes fabricades amb acer inoxidable AISI 304 compten amb una nova imatge millorant estèticament el producte sense deformar l’acer. Totes les campanes extractores industrials Morgui estan soldades i construïdes en una sola peça per així reduir el temps de muntatge, evitar possibles deformacions lineals i facilitar la seva neteja. 

A partir d’aquest mes, el nou logotip de la marca Morgui afegeix qualitat al producte fruit de l’esforç i dedicació del conjunt de departaments de l’equip de Morgui Clima que s’hi han implicat. 

Amb aquesta nova imatge oferim un producte més ben acabat, visible i funcional.  

logocopycat

Aquesta web utilitza cookies per oferir una millor experiència i servei.

Al navegar o utilitzar els nostres serveis acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració de cookies en qualsevol moment mitjançant el teu navegador predeterminat. Saber més

Accepto
© 2024 Morgui Clima S.L. All Rights Reserved.