Extracció de fums a les escoles

PORTADA ESCOLES CA

Normalment, parlem de projectes d'hostaleria i productes per a l'extracció de fums en bars, restaurants i hotels. Però a Morgui Clima també fem moltes obres en escoles que compten amb servei de menjador.

Ara estem just en el període on aquests projectes comencen a sorgir i es planifiquen per als mesos de vacances dels centres educatius. Durant els mesos de maig i juny es multipliquen les sol·licituds de canvi de campana extractora de les cuines d'escoles. I també incrementen les millores en els sistemes de ventilació de les aules.

Per aquest motiu, avui us compartim la nostra experiència en l'extracció de fums a les escoles:

 

campana escola CAMPANES EXTRACTORES 

En la majoria de casos, les cuines escolars són instal·lacions bastant simples, amb poques aplicacions especials. Per tant, la simplicitat estètica i funcionalitat de les cuines marquen la pauta en els projectes de canvi de campana extractora. Els models més senzills i funcionals, és a dir, els models estàndard de les nostres campanes, s'enduen tot el protagonisme.

Sense deixar de costat la seguretat i els acabats de qualitat, a Morgui Clima tenim diversos models de campanes extractores que compleixen amb aquests requisits. En aquest sentit, destaquem que les campanes Morgui compleixen amb totes les normatives UNE vigents, estan soldades en una sola peça amb acabats excel·lents que faciliten la neteja, accés a totes les parts i eviten talls accidentals.

Consulta aquí quines són

 

unicblog

 EXTRACCIÓ DE FUMS 

Evitar olors provinents de la cuina en zones comunes de les escoles és un altre dels grans reptes que es plantegen. Per a això contemplem la instal·lació de dos components imprescindibles: d'una banda, la caixa d'extracció UNIC 400 que garanteix una extracció de fums d'alt rendiment i eficàcia, sense sorolls i de fàcil manteniment. Per l'altre costat, incorporem sistemes de filtració per a tractar i netejar l'aire per a reduir les olors, purificar i garantir una bona qualitat de l'aire que ofereixi espais saludables i assegurances.

Mira totes les opcions aquí

 

co2blog VENTILACIÓ I RENOVACIÓ D'AIRE 

Avui dia, en època postpandèmica, aquest factor ha passat a ser summament rellevant. Fins a tal punt que, els ens públics han actualitzat les normatives, implementant protocols a efectuar en els centres educatius, per a dur a terme millores substancials en la qualitat de l'aire.

A Morgui Clima hem desenvolupat equipament ideal per a aconseguir aquest propòsit: millorar l'aire que respiren els més petits de la família i incidir directament en el confort dels qui cuiden d'ells. Especialment, hem aplicat sistemes de filtració i purificadors, així com el control de la qualitat de l'aire amb sondes de CO₂ que automatitzen el sistema de ventilació segons la necessitat de renovar l'aire.

Coneix en aquest enllaç quines opcions hi ha

  

En definitiva, què no faríem per al benestar dels més petits de la casa? I tot això, pot assolir-se amb una inversió econòmica ajustada a totes les necessitats del projecte. Inversions ràpidament amortitzables amb l'estalvi energètic que obtindràs.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
T'acompanyem sempre, cuidant l'aire per a tu, també en aquesta època de l'any i en aquesta mena de projectes. Gràcies per la teva confiança!

icona OBJECTIUS GLOBALS ODS 3 ODS 4 ODS 9

Aquesta web utilitza cookies per oferir una millor experiència i servei.

Al navegar o utilitzar els nostres serveis acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració de cookies en qualsevol moment mitjançant el teu navegador predeterminat. Saber més

Accepto
© 2024 Morgui Clima S.L. All Rights Reserved.