La qualitat de l’aire, factor clau per a la salut i el confort

co2eficiencianov21cat

L'aire que respirem afecta directament a la nostra salut i benestar. Aquesta afirmació, coneguda àmpliament des de fa anys, ha cobrat tot el sentit després de la pandèmia. 

Avui dia, la qualitat de l'aire en espais interiors és un tema prioritari en les instal·lacions de ventilació dels edificis. En entorns urbans, on viu la gran part de la població, es passa molt temps en espais interiors i precisament per això, és clau assegurar una bona qualitat de l'aire amb sistemes eficients i segurs. 

 

Morgui Clima està especialitzada en el tractament de l'aire (ventilació i filtració) i la instrumentació per al control i monitoratge de la qualitat de l'aire. Ofereix solucions avançades per a crear ambients saludables i confortables per a diferents sectors: educació, hospitals i residències, oficines, hostaleria o retail. 

El nostre equip d'especialistes aconsella el monitoratge de l'aire en espais tancats amb detectors de CO₂ per a poder anticipar-nos i actuar sobre la qualitat de l'aire. Aquests equips estan dissenyats per a detectar la concentració de CO₂, a més de la temperatura i la humitat relativa. Seguint les recomanacions sanitàries, incorporen sensors NDIR que funcionen mitjançant tecnologia d'infrarojos. Aquesta tipologia de sensors aporta més precisió, durabilitat i menys interferències d'altres substàncies en les lectures.

 

Els detectors Plug & Play han estat dissenyats per a ser instal·lats fàcilment, només és necessari connectar-ho al corrent elèctric i no requereix cap programació. Són equips que permeten una configuració a mesura: amb suport o sense, amb pantalla i amb leds indicadors tipus semàfor. Són autocalibrables, amb lectura de fins a 2.000 ppm i +50 °C, i amb capacitat de control de sistemes de ventilació mitjançant senyals digitals.

FITXA

 

Així mateix, Morgui Clima assegura que els detectors Plug & Play compleixen tots els requisits sanitaris i de qualitat europeus, perquè els equips són fabricats íntegrament a Europa, i tots tenen 5 anys de garantia.

 

Controlar aquests paràmetres és apostar per la salut, benestar i confort de les persones, la qual cosa es tradueix en un millor rendiment laboral. Amb la mesura de la qualitat de l'aire aconseguim edificis sans i persones sanes.

 

icona OBJECTIUS GLOBALS ODS 3 ODS 9 ODS 11

Publicat originalment a Portal Digital de Eficiencia Energética y Sostenibilidad.

 

Aquesta web utilitza cookies per oferir una millor experiència i servei.

Al navegar o utilitzar els nostres serveis acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració de cookies en qualsevol moment mitjançant el teu navegador predeterminat. Saber més

Accepto
© 2024 Morgui Clima S.L. All Rights Reserved.