MORGUI CLIMA COMPLEIX VINT-I-CINC ANYS

La societat badalonina, fundada el 15 d’abril de 1997 per Jordi Morgui i Maite Esteve, celebra aquest mes d’abril el seu 25è aniversari. 

L’empresa familiar dedicada a la fabricació i comercialització de campanes industrials, sistemes de ventilació i filtració i, automatització d’edificis, celebra aquest quart de segle d’història coincidint amb la consolidació del relleu generacional dels germans Morgui Esteve.


Morgui Clima celebra vint-i-cinc anys de creixement continuat i contribució a la professionalització del sector. El servei integral amb dissenys i assessorament personalitzat, productes innovadors d’alta qualitat en estoc i el servei tècnic l’han convertit en una de les empreses referents del sector. L’ampliació de les seves instal·lacions fins a doblar la seva capacitat de servei demostren la gran empenta del negoci i la confiança dels seus clients. 

 

El nou lideratge per part dels germans Morgui Esteve, la Laia i en Roger, ha estat clau per afrontar els nous reptes de modernització de l’empresa i superació de les darreres crisis econòmiques. Conjuntament amb l’esforç i capacitat d’adaptació de tota la plantilla, Morgui Clima és avui una empresa resilient que ha sobreviscut sempre per sobre de la mitjana d’empreses amb assalariats a Europa.

 

La recepta d’èxit de Morgui ha estat la qualitat i el disseny avantguardista del producte i sobretot comptar amb un equip de professionals que fruit de la seva dedicació i experiència han aconseguit uns estàndards d’excel·lència. Envoltar-se de professionals altament qualificats, creure en la formació continuada i en el talent propi ha estat i encara és l’aposta de l’empresa. 

Per aquest motiu, coincidint també amb la fira Hostelco, l’empresa ha preparat un esdeveniment de celebració i una sèrie d’obsequis per tot l’equip durant el mes d’abril.

 

Morgui Clima treballa per ser un referent europeu en la ventilació industrial i automatització d'edificis, diferenciant-se per l’ús dels productes de més qualitat, per fer una feina impecable a l’obra recolzada en una enginyeria d’alta qualificació. Un dels seus objectius és dignificar la manera com es percep la ventilació, filtració, control i regulació de l'aire. L'abast dels projectes que realitza, engloba des de petites instal·lacions fins a grans projectes.

Focalitzant-se en el sector de l'hostaleria, la marca Morgui aspira que el seu producte guanyi el mateix pes a la cuina que la resta d’equipaments necessaris per a elaborar plats d’estrella Michelin. El tractament de l'aire, a més de mantenir una cuina saludable i neta, millora substancialment la sensació de confort al personal i comensals del restaurant.

 

Tot l’equip de Morgui encara el futur amb entusiasme i optimisme, amb el propòsit de continuar millorant dia rere dia posant especial atenció al disseny i l’estètica, respectant la funcionalitat i eficiència energètica per a construir espais saludables, segurs, confortables i més sostenibles. Morgui Clima vol continuar creixent, però mantenint l’essència de sempre: la relació i servei de proximitat, individualitzat i humà.

 

logocopycat

Aquesta web utilitza cookies per oferir una millor experiència i servei.

Al navegar o utilitzar els nostres serveis acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració de cookies en qualsevol moment mitjançant el teu navegador predeterminat. Saber més

Accepto
© 2024 Morgui Clima S.L. All Rights Reserved.