5 de Març - Dia mundial de l’eficiència energètica

Avui és el dia mundial de l'eficiència energètica i volem compartir amb vosaltres alguns consells fruit de l’experiència i alguns productes per incentivar l’estalvi energètic.

Els sistemes de ventilació i especialment els de climatització són grans consumidors d’energia. Un bon disseny i dimensionat òptim dels equips d’una instal·lació contribuiran a l’estalvi energètic. Com podem millorar l’eficiència energètica de les cuines? Podem reduir el consum energètic dels sistemes de climatització?
Us donem les respostes a continuació!

Convertidors de freqüència i reguladors de velocitat
Controlar i regular la freqüència de gir i, per tant, les RPM del motor d’un ventilador, és important a l’hora d’ajustar les necessitats reals de la instal·lació i aconseguir el rendiment desitjat. Els convertidors de freqüència també permeten millorar l’eficiència energètica de tota la instal·lació i convertir la tensió d’entrada del corrent del local de monofàsica a trifàsica, si la instal·lació ho requereix.

Variadors collage

 

Instal·lacions amb compensació (aportació d’aire)
A Morgui Clima dissenyem les campanes i les instal·lacions amb compensació (aportació d'aire exterior). És un dels punts que més influeix en l’estalvi energètic de cuines on hi ha instal·lacions de climatització i extracció convivint.
Aprofundint en aquest camp, la campana RIALP està dissenyada per obtenir el màxim confort i eficiència energètica de les cuines professionals desvinculant la compensació de l’aire de la climatització de la cuina.

garos inductora

 

Recuperadors de calor
Amb els recuperadors de calor aconseguim aprofitar les propietats de l’aire que extraiem i d’aquesta manera pre escalfar o refredar l’aire que agafem de l’exterior. Així assolim reduir el consum energètic de la nostra instal·lació de climatització.
Els recuperadors de calor de plaques Morgui compleixen amb el reglament 1253/2014 (ErP 2018): alta eficiència, motors tipus “EC” de baix consum i variador integrat, bypass 100% i control de sèrie.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Cortines d’aire
Una altra de les bases de l’eficiència energètica és trobar la clau per mantenir separats i/o aïllats diferents ambients. Amb les cortines d’aire aconseguiràs mantenir la temperatura desitjada en una estança i separar-la d’altres climatologies diferents. Disposem de diferents models de cortines FRICO, consulta’ns per saber quina opció es pot adaptar millor a les teves necessitats.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Recordeu que l’estalvi energètic suposa també un estalvi econòmic i una ajuda en la lluita contra el canvi climàtic!

S WEB Goal 07   S WEB Goal 12   S WEB Goal 13

Aquesta web utilitza cookies per oferir una millor experiència i servei.

Al navegar o utilitzar els nostres serveis acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració de cookies en qualsevol moment mitjançant el teu navegador predeterminat. Saber més

Accepto
© 2024 Morgui Clima S.L. All Rights Reserved.