Purificadors d'Aire Portàtils

ventilacio espais saludables

Consulta aquí els PURIFICADORS D'AIRE disponibles:

PURIFICADOR D'AIRE REINTAIR PORTÀTIL

PURIFICADOR D'AIRE UPM-EC 310 PORTÀTIL

PURIFICADOR D'AIRE CITY-M PORTÀTIL

PURIFICADOR D'AIRE AIRPUR PAP-850 PORTÀTIL

 

Aquests dies es parla molt sobre l'ús de purificadors d'aire per a mantenir un ambient net en espais tancats. Com pots veure a la llista anterior, Morgui Clima ofereix una àmplia varietat dels més útils.

Amb la finalitat que conèixis totes les solucions de ventilació i purificació existents, basant-nos en les últimes actualitzacions de normatives(*), hem confeccionat un llistat de recomanacions:

 

1. Obrir finestres: El mètode més econòmic. És millor si les finestres estan enfrontades, així estableixes una corrent d'aire més fluida. Un dels indicadors per a saber si l'aire es renova suficientment en una sala és el nivell de CO2.

  • Per mesurar CO2 recomanem que adquireixis un equip de qualitat europea, ajustat/calibrat i traçable ENAC, autocalibrable, amb sensor NDIR de precisió elevada. Descubreix quin equip hem dissenyat per tu AQUÍ.

 

2. Instal·lar un sistema de ventilació forçada: Es pot fer amb extractors i conductes col·locats de forma estudiada, captant aire d'una zona neta i ventilada i introduïnt-lo cap a l'interior de la sala.

  • Si vols consell professional i suport dels nostres enginyers per a desenvolupar un d'aquests projectes, contacta amb els nostres especialistes per una atenció personalitzada pulsant Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

3. Adquirir un purificador d'aire: Aquests netegen l'aire gràcies a les diferents etapes de filtració que incorporen (prefiltres i filtres HEPA). Es poden usar quan les possibilitats de dissenyar els models de ventilació anteriors són nul·les o escasses (locals interiors, edificis històrics o museus...).

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Esperem que aquesta informació us sigui d'utilitat i que estigueu bé i gaudint dels vostres durant aquestes festes, en la mesura del possible. Seguim a la vostra disposició per a qualsevol consulta.

Ens trobaràs de 8 a 14h (excepte el 25/12/20 i l'1/1/21) a:

  • La nostra seu. 
  • Telefònicament al 93.460.75.75.
  • A través del nostre e-mail Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Aquest any més que mai us recolzem i estem al vostre costat, i sobretot agrair-vos a vosaltres també seguir aquí.

 

(*) Documentació consultada:

Ventilació i sistemes de climatització en establiments i locals de concurrència humana de la Generalitat de Catalunya / Canal Salut, del 17 de novembre de 2020.

Document Tècnic del Ministeri de Sanitat, del 18 de novembre de 2020.

Guia per a la ventilació d'aules del Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC), d'octubre de 2020.

Exigència de la qualitat de l'aire interior, RITE. Real Decret 1027-2007, versió consolidada a setembre de 2013.

 

 

Aquesta web utilitza cookies per oferir una millor experiència i servei.

Al navegar o utilitzar els nostres serveis acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració de cookies en qualsevol moment mitjançant el teu navegador predeterminat. Saber més

Accepto
© 2024 Morgui Clima S.L. All Rights Reserved.