5 de març - Dia mundial de l’eficiència energètica

Avui és el dia mundial de l'eficiència energètica i volem compartir amb vosaltres alguns consells fruit de l’experiència i alguns productes per incentivar l’estalvi energètic.
 
Els sistemes de ventilació i especialment els de climatització són grans consumidors d’energia. És important renovar l’aire per mantenir unes condicions de salubritat. Ara bé, cal fer-ho quan realment sigui necessari i aprofitant el màxim d’energia possible durant el procés. Com podem saber la qualitat de l'aire i quan cal renovar-lo? Com podem reduir el consum energètic de la nostra instal·lació de climatització?
Us donem les respostes a continuació!
 
Controladors i sondes
Amb la instrumentació de mesura i control podràs gaudir de les millors instal·lacions condicionades al benestar dels usuaris. Avui dia és imprescindible tenir present l’eficiència energètica a l’hora de dissenyar una climatització d’un local, oficines, etc. Per això, les marques representades per Morgui Clima centren el focus dels productes en l’estalvi energètic i l’automatització. Disposem de tots els equips de mesura de Produal que podeu veure a la imatge.
Produal eficiencia energetica 2 1
 
Sensors CO
Visualitza la concentració de CO amb un equip que ajuda a optimitzar la ventilació i qualitat de l’aire, sense necessitat d'instal·lació prèvia. Tan bon punt podem mesurar el nivell de concentració de CO₂ en un espai tancat, sabrem quan cal renovar l’aire o si per contra podem mantenir l’actual i així estalviar energia.

Actualment, són productes amb una demanda creixent, ja que a causa de la pandèmia s’han convertit en equips essencials per a preservar la salut col·lectiva en espais tancats. Són molts els edificis públics com ara escoles i universitats o oficines i botigues que compten amb aquests equips per controlar quan cal ventilar.

ventilacion aula2

FITXA

 

Recordeu que l’estalvi energètic suposa també un estalvi econòmic i una ajuda en la lluita contra el canvi climàtic!

S WEB Goal 07   S WEB Goal 12   S WEB Goal 13

Aquesta web utilitza cookies per oferir una millor experiència i servei.

Al navegar o utilitzar els nostres serveis acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració de cookies en qualsevol moment mitjançant el teu navegador predeterminat. Saber més

Accepto
© 2024 Morgui Clima S.L. All Rights Reserved.