Campana INDOK: Extracció de Fums amb Inducció

portadaindokcat

Els grans projectes d'hostaleria compten amb cuines professionals que requereixen un sistema d'extracció de fums efectiu i dissenyat segons unes aplicacions concretes.

Les cuines industrials amb moltes zones de cocció i forns plantegen un gran repte per a l'extracció de fums. La campana extractora INDOK ofereix una solució eficaç a aquest desafiament mitjançant un sistema d'inducció.

La inducció consisteix en la impulsió d'aire a l'interior de la campana des de la part frontal, en forma de cortina. Això crea un flux d'aire que ajuda a redirigir els fums que s'escapen de la zona de captació de la campana, cap a l'àrea d'aspiració dels filtres. D'aquesta manera, el rendiment de l'extracció és superior i alhora s'assoleix una millor climatització de la cuina.

pressupost

 

La sèrie de campanes INDOK es caracteritza per incorporar una inducció interior del 10% de l'aportació total de l'aire. 

Existeixen dos models superiors a la INDOK bàsica, amb més prestacions i que proporcionen major confort. Te'ls expliquem a continuació:

 

 INDOK PLUS 

El model Indok PLUS, a més de la inducció interior, incorpora aportació d'aire a la cuina mitjançant el frontal punxonat de la campana. L'aire injectat es distribueix homogèniament a l'interior per a la inducció i en l'exterior per a la compensació de la pressió d'aire en la cuina. 

Amb l'aportació s'aconsegueix mantenir estable el cabal d'aire en la cuina, deixant l'estança lleugerament en depressió. Així, s'evita que s'obrin les portes i s'escapin olors cap a altres dependències.

 

 INDOK MAX 

El model Indok MAX es caracteritza per tenir inducció i aportació d'aire a través de conduccions independents. D'aquesta manera es pot tractar l'aire d'aportació i donar millor confort a la cuina. El model Indok MAX ofereix la solució més completa: inducció per a una millor extracció i compensació aportant aire climatitzat a la cuina.

 

serieindokblog

 

CAMPANA INDOK: EXTRACCIÓ | APORTACIÓ | INDUCCIÓ

Ventilació i extracció de fums professional amb Morgui Clima.

 

Aquesta web utilitza cookies per oferir una millor experiència i servei.

Al navegar o utilitzar els nostres serveis acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració de cookies en qualsevol moment mitjançant el teu navegador predeterminat. Saber més

Accepto
© 2024 Morgui Clima S.L. All Rights Reserved.