Ventilació mecànica sense vibracions

cubic

La ventilació d'espais tancats on es concentra una quantitat significativa de gent és imprescindible. Renovar l'aire en interiors ajuda a mantenir una bona qualitat de l'aire i afavorir el benestar de les persones.

Per aquesta raó, la ventilació i el tractament de l'aire és una prioritat en totes les instal·lacions i edificis. Per a poder realitzar una correcta renovació d'aire, entre molts altres elements com ara conductes, difusors o filtres, és necessari una caixa de ventilació. 

Morgui Clima fabrica les seves pròpies caixes de ventilació amb materials d'alta qualitat que són garantia d'un funcionament fiable i eficient, i eficàcia en el seu manteniment.

La caixa de ventilació CUBIC incorpora un ventilador centrífug de doble oïda i motor a transmissió. Aquest ventilador VCTM centrífug amb pales a acció és de tipus semireforçat (SR) fins al model 18/18 i reforçat a partir del model 20/20. La seva estructura és sòlida i robusta, amb un aïllament millorat del ventilador i el motor amb la resta de la caixa. Està construïda amb xapa d'acer galvanitzat i les seves tapes laterals són practicables i d'acer galvanitzat o lacades.

La caixa CUBIC incorpora una junta elàstica antivibratòria amb resistència 400º/2 h per a la boca d'impulsió. Aquest component minimitza les vibracions de la caixa i, per tant, redueix considerablement el soroll.

FITXA

 

El model CUBIC està dissenyat per a l'aportació o extracció d'aire en espais interiors sense ventilació natural. Alguns exemples de llocs comuns on la constant renovació d'aire és ineludible són: cuines i restaurants, botigues, gimnasos, oficines, recintes hospitalaris, magatzems o indústria en general.

La caixa de ventilació CUBIC de Morgui Clima permet renovar, mitjançant aire nou, l'ambient d'una estada sense que se sentin sorolls molestos. Amb CUBIC assegures una ventilació mecànica silenciosa en convivència amb l'activitat que es desenvolupi en un determinat espai.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

La caixa de ventilació CUBIC és l'element indispensable per als sistemes de ventilació. Amb la caixa CUBIC de Morgui Clima renovem l'aire que respirem sense que es noti. 

Què millor que proporcionar tranquil·litat, confort, salut i benestar a les persones?

Aquesta web utilitza cookies per oferir una millor experiència i servei.

Al navegar o utilitzar els nostres serveis acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració de cookies en qualsevol moment mitjançant el teu navegador predeterminat. Saber més

Accepto
© 2024 Morgui Clima S.L. All Rights Reserved.