VOLT: EL SISTEMA D’EXTRACCIÓ PERIMETRAL

VOLT 2

En molts projectes de restauració, encara es comet l'error de pensar que la cuina és una zona invisible als clients i reservada només al personal de cuina. Res més lluny de la realitat. La tendència des de fa anys és obrir la cuina a la resta del restaurant, mostrar-se a tots els comensals.

 

Si partim d'aquesta idea, hem de pensar diferent quan dissenyem les cuines, tenir en compte que la cuina serà part visible del projecte i compartirà un mateix espai. Per a això, hem de pensar en la seva integració estètica i assegurar el seu rendiment en l'extracció de fums. 

El sistema VOLT proporciona una solució a aquest binomi imprescindible. En primer lloc, el seu disseny minimalista ofereix una aparença luxosa i elegant. En segon lloc, la seva eficiència en l'extracció i filtració està garantida igual que en tota la gamma de campanes industrials per a l'hostaleria de Morgui Clima. Aquest sistema està projectat per a cuines d'alta gamma, showcookings i també adaptable en formats semidomèstics i fins i tot en disposició mural. 

 

Amb col·lectors de filtres a quatre aigües, el sistema VOLT ofereix una aspiració perimetral d'aire, preparada per a rendir eficaçment al màxim en les cuines industrials. El seu disseny permet una aspiració d'aire controlada de tota la superfície de treball de la cuina. A més, pot comptar amb aportació d'aire exterior mitjançant un plènum d'impulsió amb punxonat en els frontals, i estudiat perquè les superfícies de pas de l'aire evitin sorolls per la velocitat de pas d'aquest, pèrdues de càrrega innecessàries i corrents molestes. El plènum d'impulsió està aïllat tèrmicament per a evitar condensacions per la diferència de temperatures. 

 

Com en la majoria de productes de Morgui Clima, VOLT és altament versàtil i personalitzable. Especialment, aquest sistema permet una configuració total de la il·luminació LED, a gust del xef. El model base compta amb leds IP65 en la part central per a millorar la visibilitat en la zona de treball, però es pot incorporar una o diverses lluminàries rectangulars encastades IP54 en el centre. També, és possible afegir 2 tires de leds lineals al llarg de la campana per a incrementar la nitidesa visual en els seus voltants. 

 

De forma estandarditzada, hi ha tres models de campana extractora de Morgui que poden ser convertides en un sistema VOLT: les campanes SLIM, BERET i VILAK; de 310, 400 i 500 mm d'altura respectivament. En conseqüència, el sistema VOLT compta amb les característiques, prestacions i materials de qualitat de les campanes industrials de la marca Morgui. Destaquem algunes de les especificacions a continuació: 

  • Construcció i soldadura en una sola peça fins a 7 m de longitud, reduint així el temps de muntatge, eliminant el degoteig entre juntes i punts no visibles de brutícia. 

  • Fabricació en acer inoxidable AISI 304 d'1 mm de gruix. El doble plec en tots els finals de xapa evita tota mena de talls accidentals. Sense caragols ocults ni vores estranyes per a major facilitat de neteja.

  • La seva estructura tubular aconsegueix millor robustesa del conjunt.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

El sistema VOLT proporciona una extracció de disseny personalitzada a la teva mesura i necessitat. La fabricació i lliurament és de dos a quatre setmanes, depenent de la grandària i personalització. 

Personalització, disseny i distinció en els teus projectes amb una perfecta aspiració perimetral. Això és el sistema VOLT.

 

Aquesta web utilitza cookies per oferir una millor experiència i servei.

Al navegar o utilitzar els nostres serveis acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració de cookies en qualsevol moment mitjançant el teu navegador predeterminat. Saber més

Accepto
© 2024 Morgui Clima S.L. All Rights Reserved.