Comunicat: Restablim la nostra activitat, horaris comercials i de magatzem

Benvolgut client / proveïdor / col·laborador,

Abans de res volem desitjar que tots estigueu bé i expressar els nostres millors desitjos per a tothom, ja que per Morgui Clima SL la salut dels nostres treballadors, clients, proveïdors, col·laboradors, així com la dels vostres éssers estimats, és el més essencial.

És per això que, tot i les dificultats que la pandèmia ens planteja, i vigilant primer en complir totes les mesures de seguretat al nostre abast, Morgui Clima SL torna a estar completament activa a partir d'el 14-4-20. És a dir, mentre l'entorn canviant ens ho permeti, de dilluns a divendres obrim els nostres magatzems per realitzar lliuraments i tornem a oferir atenció comercial presencial.

Els protocols i mesures per fer-ho són:

  • Horaris:
    - Atenció al client (mentre duri el confinament): de 8h a 13:30h de dilluns a divendres.
    - Lliurament i recepció de mercaderies: de 8h a 13:30h de dilluns a divendres.
  • Farem tots els lliuraments i recepcions de material en l'horari establert ininterrompudament. Disposem d'estoc suficient per proveir els nostres clients. Tot i això, preguem comprenguin qualsevol afectació que puguin patir els terminis de lliurament de materials a causa de situacions alienes a la nostra empresa.
  • A les nostres oficines comptem amb mitja plantilla presencial i mitja teletreballant per poder oferir el nostre millor servei, tant en aquells casos que sigui imprescindible atenció presencial com en els casos que es pugui oferir a distància. Tot i això, i per salvaguardar la salut de tots, agrairem molt que si no es tracta d'urgències, contacteu amb nosaltres via e-mail o telefònicament.
    - Podrem atendre via correu electrònic al Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. (o via e-mails dels nostres companys i que poden trobar a la nostra web).
    - Ens trobareu via telefònica 934607575 o en els telèfons mòbils dels nostres companys de comercial, logística, administració i finances.
    - Hem cancel·lat TOTS els viatges i visites tècniques. Farem el possible per suplir aquestes visites mitjançant trucades i videotrucades.
  • Mesures de prevenció:
    - El nostre personal de magatzem utilitza un esprai desinfectant específic per a poder tractar tots els paquets que ens arriben i que vam enviar.
    - Tota la nostra plantilla compta amb EPIs adaptats al seu lloc de treball i disposa de material desinfectant de tot tipus.
    - Comptem amb servei de neteja i desinfecció.
    - I això sí, preguem a aquelles persones que els sigui imprescindible visitar les nostres instal·lacions, que compleixin amb totes les recomanacions d'higiene: poden rentar-se les mans amb les solucions hidroalcohòliques que oferim a les entrades, agrairem que mantinguin la distància de seguretat de 2 metres amb aquells professionals que els atenguin, i que en cas d'entrar dins de les instal·lacions facin ús de mascareta i guants.

I en qualsevol cas, atesos els canvis que es van produint dia a dia pel que fa a mesures a prendre, els seguirem mantenint informats via e-mail de qualsevol novetat que pugui ser del seu interès.

Atentament,

L'equip Morgui Clima

Aquesta web utilitza cookies per oferir una millor experiència i servei.

Al navegar o utilitzar els nostres serveis acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració de cookies en qualsevol moment mitjançant el teu navegador predeterminat. Saber més

Accepto
© 2024 Morgui Clima S.L. All Rights Reserved.