Comunicat: Seguim amb la nostra activitat, horaris comercials i de magatzem

Apreciat client / proveïdor / col·laborador,

Primer de tot, un cop més, desitgem que tots seguiu bé i volem expressar un cop més els nostres millors desitjos per a tots, doncs per a Morgui Clima, SL la salut dels nostres treballadors, clients, proveïdors, col·laboradors, així com la dels vostres ésser més estimats, és el més important.

Per aquest motiu, tot i les circumstnces que la pandemia ens planteja, i vigilant primer en complir totes les mesures de seguretat i higiene al nostre abast, Morgui Clima SL seguirà activa des del 27-4-20 fins al 9-5-20 en horari intensiu. És a dir, mentres l'entron canviant ens ho permeti, de dilluns a divendres seguirem obrint els nostres magatzems per a realitzar entregues i també les nostres oficines oferint atenció comercial presencial.

Horaris i mesures especials durant el confinament:

  • Atenció al client a oficines: de 8:00h a 13:00h de dilluns a divendres.
  • Entrega i recepció de mercaderies a magatzem: de 8:00h a 13:00h de dilluns a divendres.
  • Farem totes les entregues i recepcions de material en l'horari establert ininterrompudament. Disposem d'stock suficient per l'abastiment als nostres clients. Tot i així, preguem que comprenguin qualsevol afectació que puguin patir els terminis de lliurament de materials degut a situacions alienes a la nostra empresa.
  • Mesures preventives i d'higiene: El nostre personal de magatzem utilitza un spray desinfectant específic per a poder tractar tots els paquets que ens arriben i que enviem. Tota la nostra plantilla conta amb EPI’s adaptats al seu lloc de treball i disposa de material desinfectant de tot tipus. També contem amb un servei de neteja i desinfecció permanent.

El treball exhaustiu i de manera continuada de tot el nostre equip de professionals ens ha portat a formar part aquests dies de varis projectes focalitzats en paliar els efectes de la crisi sanitària. Col·laborar, junt amb molts altres professionals, en el subministrament de material sanitari per a l'atenció mèdica a primera linia de diferents hospitals, ha estat un moment màgic. Així, hem posat el nostre granet de sorra per aconseguir més respiradors artificials i intentar minimitzar la saturació de les UCI’s. També, fa dues setmanes, vam proporcionar equipament a un reconegut hospital del Vallès Occidental per oferir una solució pel control de pressió en sales blanques.

I amb l'objectiu de voler seguir en aquesta linia, hem configurat una llista de productes que pretenen donar resposta funcional a aquesta crisi sanitària. Podeu consultar aquesta llista a la nostra web i consultar-nos sobre les seves aplicacions i les solucions que poden oferir.

És un orgull poder donar servei en aquesta situació adversa i ajudar al sistema sanitari a través de l'esforç de tot l'equip humà de Morgui Clima.

Per finalitzar, donats els constants canvis que es van produïnt dia a dia respecte a mesures a prendre, us seguirem mantenint informats via e-mail de qualsevol novetat que pugui ser del seu interès.

Atentament,

L'equip Morgui Clima

Aquesta web utilitza cookies per oferir una millor experiència i servei.

Al navegar o utilitzar els nostres serveis acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració de cookies en qualsevol moment mitjançant el teu navegador predeterminat. Saber més

Accepto
© 2024 Morgui Clima S.L. All Rights Reserved.