Historia / Fundació

Benvingut a Morgui Clima

Morgui Clima encarna la confiança i la innovació en el sector industrial. Som un referent tecnològic en la indústria de campanes extractores i tractament de l’aire, gràcies als nostres dissenys innovadors i a la gran qualitat dels nostres productes. L’experiència de la plantilla Morgui, combinada amb joventut i frescor, i el seu coneixement del sector, han fet que Morgui Clima estigui assentada com una companyia sòlida i responsable.

Com varem néixer?

Morgui Clima S.L. es va crear el 18 d’abril de 1997. Durant un cert temps, Jordi Morgui i Maite Esteve, gerents de Morgui Clima S.L., havien estat observant que era necessària una empresa que atengués les necessitats específiques dels clients i consumidors del mercat industrial de l’extracció, ventilació i filtració d’aire i que respongués a aquestes demandes que molt sovint quedaven desateses.

+llegir més 

Aquesta web utilitza cookies per oferir una millor experiència i servei.

Al navegar o utilitzar els nostres serveis acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració de cookies en qualsevol moment mitjançant el teu navegador predeterminat. Saber més

Accepto
© 2020 Morgui Clima S.L. All Rights Reserved.