Prepara't pel fred

Preparat pel fred

A mesura que ens acostem a l'hivern, ens hem de preparar per a fer front al fred. A aquest efecte, hem d'oferir solucions als nostres clients que puguin garantir un confort tèrmic i els ajudin a conviure amb temperatures més baixes de la forma més còmoda possible. 

A més, el context actual de l'energia ens obliga a proposar opcions que maximitzin l'eficiència energètica i conservin millor l'aire climatitzat. 

En les següents línies us expliquem quins productes podem instal·lar amb el propòsit d'aconseguir una ventilació eficient aquest hivern:

 

 CORTINES D'AIRE 

esquemaCAFCATL'objectiu principal de les cortines d'aire és protegir les condicions de l'aire interior respecte a les de l'aire exterior. Són una barrera creada per un corrent d'aire descendent, com una porta invisible. Són altament beneficioses en atmosferes oposades, a més de prevenir l'entrada de pols, així com d'olors i gasos.

Les cortines d'aire garanteixen una separació òptima amb el menor consum d'energia possible, independentment de la calor o el fred que es desitgi mantenir a l'interior. La tecnologia Thermozone, amb el seu ajust de precisió de la velocitat de l'aire, assegura una protecció totalment uniforme en tot l’espai.

Actualment, amb el nou decret llei que reforça les obligacions del RITE es limita la temperatura de refrigeració i calefacció a 27° i 19° i, s'ha de comptar amb portes automàtiques o un sistema que eviti la pèrdua d'energia tèrmica, fins i tot en aquells locals on el subministrament elèctric provingui d'energies renovables. Les portes automàtiques representen una inversió molt alta per a molts negocis. Les cortines d'aire poden ser una alternativa econòmica o un bon complement de la porta automàtica, i poden aconseguir estalviar entre un 70-80% de l'energia tèrmica que es perd.

Les cortines Frico creen un ambient interior agradable. El seu disseny elegant permet que siguin instal·lades a la vista, encara que també es poden muntar encastades. La possibilitat de col·locar-ne diverses seguides, en posició horitzontal o vertical, suposa una enorme flexibilitat i permet protegir diversos entorns.

L'àmplia gamma de models i la seva gran versatilitat permeten trobar sempre la cortina d'aire ideal per a qualsevol tipus d'entrada en locals petits i mitjans, però també per a altres aplicacions:

  • Per a l'ús comercial, on el flux constant de clients entrant i sortint de les botigues provoca que la climatització dels locals s'escapi per les portes obertes. Aquestes cortines estan adequades per a entrades amples o altures d'instal·lació relativament altes, com a grans superfícies, centres comercials o recintes similars.

  • Per a l'ús industrial, on se sol treballar en espais grans i prop de portes grans, és a dir, en un entorn fred i amb corrents d'aire. Les cortines d'aire d'alt rendiment de Frico milloren significativament l'entorn i a més són una inversió rendible.

  • Usos específics com ara magatzems frigorífics, portes giratòries i solucions de bomba de calor.

Les cortines d'aire són una porta invisible i eficaç que manté la temperatura a l'interior de manera econòmica.

més informacióAquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

 


 

 PANELLS RADIANTS 

PanellRadiant DretaEls panells radiants Frico imiten al sol, la font de calor més confortable i econòmica que coneixem. Funcionen emetent infrarojos, per la qual cosa a penes escalfen l'aire entre el panell i la superfície en la qual impacten, actuen sobre l'objecte, persona o el sòl als quals arriben els raigs, incrementant així la temperatura d'aquests i de l'aire que els envolta. Els panells radiants resulten, doncs, ideals no sols com a sistema de calefacció general, sinó també per a escalfar zones i punts localitzats. 

Els panells radiants són a més fàcils d'instal·lar i requereixen molt poc manteniment. Generen calor directa quan estan encesos i no provoquen moviments d'aire.

Una de les aplicacions més comunes és la seva instal·lació a l'aire lliure, especialment en terrasses. Molts bars i restaurants necessiten allargar l'estiu al màxim i oferir els seus serveis de terrassa, assegurant el confort tèrmic als seus clients. 

Finalment, però no menys freqüent i útil, la seva aplicació en indústries i zones de gran amplitud amb sostres alts. Les naus industrials solen estar dividides en zones, cadascuna de les quals té els seus propis requisits de temperatura. Amb els panells radiants, la calor es pot dirigir allí on es necessita per a crear zones a diferents temperatures i no es produeixen pèrdues de calor entre el panell i el sòl, atès que els panells radiants només generen calor quan xoquen amb una superfície.

 

més informacióAquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

 


 

 RECUPERADORS DE CALOR 

recuperador calorEls recuperadors de calor són equips de tractament d'aire que complementen a un sistema de climatització o bé actuen com tal, ajudant a millorar l'eficiència energètica d'aquest. Són exigits per les normatives actuals, segons el cabal d'aire expulsat d'un espai. 

Funcionen mitjançant la combinació de dos ventiladors centrífugs de baix nivell sonor. Un d'ells realitza l'extracció de l'aire viciat de l'interior del local cap a l'exterior, i l'altre impulsa aire net de l'exterior cap a l'interior. Els dos circuits es creuen sense barrejar-se, en un bescanviador de plaques, on la calor o fred de l’aire extret, es transfereix a l’aire que s'està impulsant.

Amb aquest procés s'aconsegueix recuperar un alt percentatge d'energia utilitzada per a escalfar o refredar l'aire de l'interior del local.

més informacióAquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

 


 

 RESISTÈNCIES ELÈCTRIQUES 

resistèncieselèctriquesLes resistències elèctriques per a conducte circular i rectangular són també una opció per a escalfar l'aire. S'usen en tota aplicació on es necessiti aportar aire calent, sense que es requereixi un tractament més específic d'aquest. Existeixen diferents tipus: es poden instal·lar intercalades en la xarxa de conductes, o en la boca de descàrrega del ventilador, segons els requisits d'espai de la instal·lació. I, poden ser de tub blindat o tub blindat amb aletes, a més de poder-se fabricar a la carta per encàrrec.

Incorporen termòstat, sistema de rearmament i clixon de seguretat. 

 

més informacióAquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

 


 

 MÒDULS DE CALEFACCIÓ 

mòdulscaleEquips que permeten escalfar l'aire que s'aporta a un espai, sense tenir en compte la possible regulació d'humitat que necessiti aquest. Estan fabricats amb estructura de perfils d'alumini o xapa galvanitzada, i tapes també de xapa galvanitzada (lacat opcional) amb acabat sandvitx de sèrie. El sistema de calefacció pot ser mitjançant bateria elèctrica, o bateria d'aigua calenta. El model de bateria d'aigua està fabricat amb tubs de coure i aletes d'alumini, i permet definir la posició dels tubs d'entrada i sortida de l'aigua, gràcies al disseny modular de l'envolupant. Es fabriquen diversos models, segons cabal. També es poden fer a mida en funció de les necessitats. A més, permeten incorporar comportes de regulació, prefiltres i combinar-los amb recuperadors d'energia.

 

més informacióAquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

 


 

 EQUIPS DE CLIMATITZACIÓ 

climatitzadorUnitats de tractament d'aire per a regular la temperatura, humitat i filtració, en diferents aplicacions. Construïdes amb sistema de diverses seccions, formant mòduls i contenint cadascun d'ells els elements adequats i necessaris per a aquesta funció. 

  • Secció barreges.

  • Secció filtres.

  • Secció bateries.

  • Secció humectació.

  • Secció ventilació.

L'estructura està fabricada amb perfils d'alumini o xapa galvanitzada, i tapes també de xapa galvanitzada amb acabat sandvitx i lacades, de sèrie. L'estructura modular permet combinar les diferents etapes en funció de les necessitats.

 

més informacióAquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

 

Prepara't pel fred amb Morgui Clima.


icona OBJECTIUS GLOBALS ODS 11 ODS 12 ODS 13

Aquesta web utilitza cookies per oferir una millor experiència i servei.

Al navegar o utilitzar els nostres serveis acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració de cookies en qualsevol moment mitjançant el teu navegador predeterminat. Saber més

Accepto
© 2024 Morgui Clima S.L. All Rights Reserved.