VILAK & BERET: grans campanes per a grans projectes

vilak

 

Les grans cuines industrials necessiten campanes extractores amb grans prestacions. Les nostres campanes VILAK & BERET són les més recomanades per a equipar grans cuines professionals.

Que siguin mega-campanes no significa que no es puguin fabricar pensant en una fàcil instal·lació i un manteniment segur: com totes les campanes Morgui Clima, estan fabricades en acer inoxidable AISI 304 d'1 mm de gruix i soldada en una sola peça fins a 7 m, sense juntes ni caragols ocults. 

A més a més, estan fetes amb un doble plegat en tots els finals de xapa per a evitar tota classe de talls accidentals. La seva estructura és tubular per a una millor robustesa del conjunt. 

 

De manera destacable, els models VILAK i BERET ofereixen una gran versatilitat i adaptabilitat perquè permeten una alta personalització:vilakgirona

  • Sostre tancat (sense regulació).

  • Plènum d'extracció (amb regulació).

  • Plènum d'aportació (punxonament frontal).

  • Altures de plènum segons necessitats.

  • Central o mural.

  • Longitud i fons al mil·límetre.

  • Lluminàries opcionals (encastada, focal o de superfície).

  • Construccions especials per a columnes, cantonades i encaixos.

Les opcions són múltiples per a adaptar-les als teus projectes.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Així mateix, les sèries VILAK i BERET incorporen filtres de plaques d’acer inoxidable AISI 430 inclosos el preu, de 490x490x50 mm i 490x400x50 mm respectivament. 

Les dues campanes són utilitzades per igual en projectes de grans dimensions, però amb una diferència depenent de les característiques de la cuina. D'una banda, la sèrie VILAK és la campana estàndard més alta (500 mm), i per l'altre costat, el model BERET és més idoni per a cuines amb menys altura.

vilaklloret

Amb les campanes VILAK & BERET, fabricades a la teva mesura i necessitats, assegures una òptima extracció de fums per a la teva cuina professional amb grans zones de cocció.

Aquesta web utilitza cookies per oferir una millor experiència i servei.

Al navegar o utilitzar els nostres serveis acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració de cookies en qualsevol moment mitjançant el teu navegador predeterminat. Saber més

Accepto
© 2024 Morgui Clima S.L. All Rights Reserved.