SILS R, la campana industrial en ESTOC

Detall cantonada de la campana extractora SILS R. Morgui Clima.

 

A vegades els projectes es precipiten i tot urgeix per a complir amb els terminis de lliurament de l'obra. Per aquesta raó, Morgui Clima va introduir fa anys el concepte de “campanes soldades en estoc”.

La campana SILS R és la campana industrial amb un termini de lliurament immediat. Morgui Clima disposa sempre d'aquest model en estoc, a punt per a sortir dels nostres magatzems i ser instal·lada.

Com és la SILS R?

És una campana de paret pensada per a l'extracció de petites cuines industrials o hostaleria. Té bona capacitat d'extracció i està fabricada, com tots els models Morgui, en acer inoxidable AISI 304 d'1 mm de gruix i soldada en una sola peça.

La campana SILS R es fabrica en mesures estandarditzades cada 250 mm, des d'un llarg mínim de 1,05 M fins a un màxim de 3 M. Els fons també són estàndard: 700, 800, 900, 1.000 i 1.100 mm. en funció del fons del bloc de cocció. I la seva altura total és de 400 mm.

La SILS R està dissenyada amb una estructura tubular per a una millor robustesa del conjunt. Té doble plegat en tots els finals de xapa per a evitar tota mena de talls accidentals.

Sense caragols ocults, juntes ni vores estranyes per a major facilitat de neteja. També compta amb un canal perimetral per recollir greixos connectat a la safata inferior sense possibilitat de degoteig.

A més, de manera opcional pot incorporar lluminària.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Si necessites una campana funcional, amb acabats de qualitat i en un termini de lliurament immediat, la teva millor opció és una SILS R.

 

Aquesta web utilitza cookies per oferir una millor experiència i servei.

Al navegar o utilitzar els nostres serveis acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració de cookies en qualsevol moment mitjançant el teu navegador predeterminat. Saber més

Accepto
© 2024 Morgui Clima S.L. All Rights Reserved.