Casos d'èxit AFX9

Avui, dia 7 d’abril, és el dia mundial de la salut i per aquest motiu volem compartir alguns casos d’èxit on recentment hem instal·lat els sensors AFX9.

L’AFX-9 és el controlador encastable més competitiu del mercat. Està dissenyat per a laboratoris, per a professionals de l’enginyeria climàtica per a sales blanques, indústries, centres de dades, UCI, sales d’aïllament i quiròfans.
A continuació, us expliquem breument algunes col·laboracions que hem fet amb el sistema sanitari del país.

Im inicial

En hospitals
Aquests darrers mesos, s'han instal·lat diversos sensors AFX9 a quiròfans d'un conegut Consorci Hospitalari del Vallès Occidental, i també més recentment en centres sanitaris de les Illes Canàries. La seva funció és controlar la pressió diferencial, temperatura i humitat a la sala d’operacions amb l’objectiu de mantenir constants unes condicions òptimes de temperatura i humitat, i per a evitar l'entrada/sortida de virus i evitar així la contaminació provinent de l'exterior o interior d'aquestes sales d'operacions.

També s'han aplicat aquests equips a sales d’aïllament del centre hospitalari del Vallès Occidental per a dues funcionalitats diferents: la primera, per controlar la temperatura i humitat amb la finalitat de garantir el confort i benestar del pacient que s’hi troba ingressat. Així mateix, per a mantenir una depressió dins la sala i evitar així que els virus pels quals es troba aïllat, com ara el coronavirus SARS-CoV-2 que causa la Covid-19, surtin a l'exterior. La segona funcionalitat per la qual usen l’AFX9 en algunes sales d'aïllament és per garantir justament l’efecte contrari: és una funció protectora pel pacient, per evitar que virus i contaminants entrin en l’habitació d'aquest, per exemple, en aquells que pateixen malalties immunològiques i estan immunodeprimits, o estan sotmesos a un tractament amb medicaments immunosupressors, com ara una quimioteràpia.

En tots els casos, els clients que van adquirir aquests equips, donada la situació de pandèmia, van agrair que el termini d’entrega fos reduït. Es van aconseguir entregar alguns dels equips en menys de 48 hores des de fàbrica.
Cal destacar que aquests equips integren la funció de control i això permet optimitzar el seu sistema BMS (p. ex. un SCADA). A més, els equips tenen una configuració tan senzilla que no va caldre desplaçar cap tècnic al camp a fer la programació/instal·lació dels equips.

 

Magatzem de vacunes Covid-19
A principis de gener, amb l’arribada de les primeres vacunes de Moderna, un dels reptes va ser poder habilitar sales de conservació controlades abans que aquestes vacunes aterressin a Barajas. En un temps rècord, vam enviar 15 unitats dels controladors AFX9 als laboratoris que actuaven de centre receptor i logístic a Madrid.
En aquest cas els equips han servit per a monitorar i controlar les variables de pressió, temperatura i humitat per a conservar correctament els vials de la vacuna Moderna contra la Covid-19 mentre aquesta es distribueix a la resta d’Espanya. La vacuna es pot conservar fins a sis mesos a -20 °C, o fins a trenta dies amb temperatures de 2 a 8 °C (l’habitual en frigorífics més domèstics).
Estem satisfets d’haver aportat el nostre granet de sorra amb aquesta col·laboració per la importància que té actualment la campanya de vacunació i la seva derivada en la salut col·lectiva.

240319 MorguiClima Hostelco 026 Screen

El sensor AFX9 d’ECRO fabricat a França és ara com ara un element essencial en aquesta mena d'instal·lacions a tot Europa. Cada cop està més sol·licitat, no només pels avantatges tècnics esmentats, sinó també per l’ampli estoc i rapidesa en l’entrega que ofereix el fabricant arreu d’Europa.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

icona OBJECTIUS GLOBALS ODS 3

Aquesta web utilitza cookies per oferir una millor experiència i servei.

Al navegar o utilitzar els nostres serveis acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració de cookies en qualsevol moment mitjançant el teu navegador predeterminat. Saber més

Accepto
© 2024 Morgui Clima S.L. All Rights Reserved.