Valorem l’aigua, estalviem aigua.

Avui és el dia Mundial de l’Aigua i des de Morgui Clima ens volem sumar a la campanya de conscienciació sobre la importància d’aquest bé escàs. El lema d’enguany és "Accelerem el canvi".
Actualment, l'aigua és un recurs summament amenaçat pel creixement demogràfic, la demanda en constant augment dels sectors agrícola i industrial, i els efectes cada vegada més greus del canvi climàtic.

 

Mòdul de Recirculació d’Aigua
A Morgui Clima intentem aportar el nostre granet de sorra en l’estalvi d’aigua amb els nostres productes. Un exemple és el mòdul automàtic de recirculació d’aigua de disseny exclusiu Morgui. Per mitjà d’una filtració mecànica i una altra per decantació, aquest mòdul permet aprofitar l’aigua procedent dels sistemes de filtració de greixos mitjançant aigua polvoritzada.
Es pot complementar amb un quadre de control que inclou comandaments de control i regulació, potenciòmetres i pilots de control, avaria, neteja i opcionalment també variadors de freqüència pel control de la pressió d’aigua. Amb aquest quadre de control fem que l’equip sigui encara més eficient.

mòdulAIGUA

 

Separador de greixos

Aquest mòdul de recirculació compta amb un separador de greixos com a element central. Els greixos animals i els olis vegetals no poden abocar-se a les clavegueres, ja que taponarien els conductes. Fabricats sota norma tècnica europea EN 1825 i alemanya DIN 4040, disposem de separadors amb capacitats nominals de 0'3, 0'5 i 2 l/s.

L’aigua entra en el separador mitjançant un deflector allargat que permet una distribució lenta i uniforme del flux entrant. Els greixos i olis se separen i pugen a la superfície per efecte de gravetat. Durant el funcionament es genera una capa flotant que va augmentant de gruix i quan s’arriba al volum màxim d’emmagatzematge s’han de retirar els greixos. Als restaurants podem calcular les necessitats en funció del nº de menjars diaris. Per exemple, un restaurant amb 150 menjars diaris utilitza un flux de 2 l/s.

Es tracta d’un disseny compacte i funcional acabat en acer inoxidable que requereix poc manteniment.

Separador greixos

El mòdul de recirculació d’aigua està pensat per a l'estalvi en el consum d'aigua de sistemes de filtració per aigua com una campana Morgui HIDRO o els mòduls de filtració per via humida Morgui. Són opcions especialment recomanades per a cuines de llenya o carbó, rostisseries o extraccions d'alta temperatura.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Ens mou la voluntat de ser sostenibles i, per tant, d’oferir-vos les millors opcions perquè també ho pugueu ser!

ODS 11 ODS 12 ODS 13 icona_OBJECTIUS_GLOBALS.jpg

 

 

 

 

Aquesta web utilitza cookies per oferir una millor experiència i servei.

Al navegar o utilitzar els nostres serveis acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració de cookies en qualsevol moment mitjançant el teu navegador predeterminat. Saber més

Accepto
© 2024 Morgui Clima S.L. All Rights Reserved.