Els Nostres Desitjos per 2019

Reis 2019

Morgui Clima us desitja un 2019 ple de solidaritat, salut i felicitat.

Aquest 2019 volem seguir aportant el nostre granet de sorra i col·laborar amb diverses entitats que treballen per un món més just i millor.

El compromís amb la societat que ens rodeja i la responsabilitat social són fonamentals en el nostre dia a dia.

La passió, professionalitat i esforç amb els que treballen aquestes entitats sense ànim de lucre ens identifiquen al 100%, i per aquest motiu us animem a conèixer les activitats que desenvolupen y que, per poc que pugueu, hi col·laboreu.

  • La Marató de TV3: Aquest passat 2018 ha recaudat, fins a data d'avui, més de 10M€ en fons per a la investigació contra el càncer.
  • Hospital de Sant Joan de Déu #paralosvalientes: Recaudació de fons per a la construcció d'un hospital exclussiu per a nens amb càncer.
  • Fundació Pare Manel: Lidera projectes d'acció social i educatius amb famílies que estan en situació de major vulnerabilitat.
  • Fundació 4 Pautes: Fomenta el respecte cap als animals i defensa els seus interessos i el dret a la vida i la llibertat.
  • Plataforma per la Llengua: Promou la llengua catalana com a eina de cohesió social.
  • Equip de Robòtica del Col·legi Sant Andreu: Va participar en la Final Internacional de la World Robot Olympiad, competició per a demostrar l'enginy i el talent tecnològic per a dissenyar solucions robòtiques a problemes associats a l'agricultura i l'alimentació mundial.

Aprofitem per a desitjar-vos feliç any 2019 i que els Reis Mags d'Orient us portin molta salut i felicitat.

Aquesta web utilitza cookies per oferir una millor experiència i servei.

Al navegar o utilitzar els nostres serveis acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració de cookies en qualsevol moment mitjançant el teu navegador predeterminat. Saber més

Accepto
© 2019 Morgui Clima S.L. All Rights Reserved.