Empresa

Descarregues

 

Productes BIM

Qui som

Serveis

 

Campana Vapor Frig: Lliura't del Vapor d'Aigua

Humitats i altes temperatures de treball a la teva cuina?

La campana extractora VAPOR FRIG et permet eliminar el vapor d'aigua sense necessitat d'afegir elements de filtració ni instal·lar conducte.

Condensa el vapor d'aigua i gaudeix a la teva cuina d'un ambient de treball òptim i saludable.

 

vaporfrigvaporfrig seccion

Què és l'evaporació?

"És un procéso físic que consisteix en el pas lent i gradual d'un estat líquid a un estat gaseos, després d'haver adquirit suficient energía per a vencer la tensió superficial."

I com aconseguim revertir aquest procés per aconseguir la condensació?

Per el contrari, "la condensació és el canvi d'estat de la matèria gaseosa a forma líquida". Coneix a continuació com la campana Vapor FRIG es beneficia d'aquest procés químic i evita humitats en les zones de rentat de les cuines industrials.

1. Problemàtica:

En els rentaplats i trens de rentat industrials es genera molt vapor d'aigua degut a les altes temperatures a les quals treballen. En les zones d'entrada i sortida, o en l'obertura de portes, aquest tipus de maquinària sempre desprén molt vapor d'aigua.

2. Conseqüències:

Que el vapor d'aigua es dispersi per la cuina suposa molts inconvenients que podem evitar. Vegem els principals:

- Humitats en els locals.

- Mal estat de la pintura i els acabats dels sostres i parets del voltant.

- Temperatura de treball excessiva pels cuiners i el seu equip.

3. Solució:

Morgui Clima ha dissenyat exclussivament un model de campana extractora capaç d'oferir una solució a aquests inconvenients, la campana VAPOR FRIG.

El seu disseny permet filtrar un porcentatge molt elevat del vapor d'aigua mitjançant un procés de condensació. El canvi de temperatura a través d'una placa refrigerada provoca la condensació immediata del vapor que s'aspira. D'aquesta manera, l'aire net de partícules d'aigua pot ser retornat al local de manera immediata, evitant costoses i complicades extraccions mitjançant conductes.

El vapor d'aigua no és fum, és a dir, no conté partícules de greix ni altres components residuals, amb la qual cosa permet una recirculació dins del mateix local sense necessitat de ser extret a l'exterior. No obstant, cal remarcar igualment que és convenient tenir el local ben ventilat.

En definitiva, la campana Vapor FRIG t'ofereix:

- Alta eficàcia per la condensació del vapor d'aigua.

- Recirculació de l'aire filtrat.

- Reducció de la temperatura de treball a la cuina.

- Evita humitats i deteriorament a les parets i sostres del voltant.

- Evita aparatoses instal·lacions de conductes.

I si vols saber més, coneixe els detalls del funcionament de la campana Vapor Frig a la seva nova fitxa tècnica i el seu manual d'ús.

Morgui Clima és innovació. Morgui Clima és servei.

Aquesta web utilitza cookies per oferir una millor experiència i servei.

Al navegar o utilitzar els nostres serveis acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració de cookies en qualsevol moment mitjançant el teu navegador predeterminat. Saber més

Accepto
© 2020 Morgui Clima S.L. All Rights Reserved.