CORTINES D'AIRE FRICO

Les cortines d'aire Frico i els panells radiants Frico estan fabricats sota normatives europees. La fàbrica Frico està radicada aprop de Helsinki, Suècia. Tots els productes Frico estan dissenyats i fabricats a Europa.
Descripció

Cortines d'aire FRICO

ADA:

La cortina ADA, de Frico, està dissenyada per evitar pèrdues de fred o aire climatitzat. Alçada d'instal·lació fins a 2,5 m. Aquesta cortina és adequada quan l'espai disponible entre el sostre i la part superior del buit és limitat. Sense calor. Amb cable i endoll. Interruptor integrat de regulació de velocitat (alta/baixa). Alçada de 235 mm. Fondària de 215 mm. Color blanc RAL 9016. Marcat CE.

Fitxa Tècnica 

Cortina aire ADA FricoPortier Basic / Portier Grand:

Cortina de gran capacitat d'1 o 1,5 m de llarg, feta per a obertures de fins a 2,5 m i 3,5 m respectivament. S'ofereixen models amb resistències elèctriques o bateria d'aigua, així com models sense calefacció. Alguns models de cortines d'aire són aptes per a instal·lar-se verticalment. Amb el "Kit per ajustar" PBT o PGT es connecten les unitats per fer una cortina de qualsevol allargada o alçada.

Acabats: inoxidable.

Fitxa Tècnica

Preus

 AC Corinte E/W:

Cortina per entrades molt exclusives, amb grans exigències de disseny, nivell de soroll i acabats. Aquesta cortina d'acer inoxidable és de línies molt estilitzades. Es pot muntar en posició vertical, amb una unitat a cada costat de l'entrada, respectant la simetria tradicional. No obstant, si es prefereix, també es pot muntar en posició horitzontal.

Amplada de la instal·lació: fins a 3 metres. Alçada/fondària: 393 mm. Fondària/amplada:314 mm. Tensió: ACC E: 400V3, ACC W: 230V.

Color: acer inoxidable raspatllat, (en opció: acer inoxidable pulit o acabat en mirall).

Marcat CE.

Clau per comandes: consulta AD corinte.

Fitxa Tècnica

 AD200 A/E/W: 

Cortina per a instal·lacions mitjanes. Alçada d'instal·lació fins a 2,5 metres. Possibilitat d'instal·lar la cortina d'aire encastrada.

Alçada: 225 mm.

Fondària: 350 mm.

Tensió AD200A/C/W i AD210-I03: 230 V.

Tensió AD200W: 400V3.

Color blanc RAL 9016.

Homologació SEMKO i marcat CE.

Fitxa Tècnica

AR200:

Aquesta cortina ha estat especialment dissenyada per entorns amb grans exigències de disseny. S'instal·la encastrada en el sostre, sobre portes d'entrada i altre portes petites d'alçada no superior als 2,5 metres. Per la reduïda alçada de la cortina d'aire, es pot instal·lar fins i tot en buits de sostres molt baixos. La instal·lació encastrada i el reduït nivell de soroll fan de la AR200 una cortina d'aire molt discreta. La xapa inferior visible es pot pintar del color desitjat perquè armonitzi encara millor amb el disseny interior del local.

Un sol model de longitud, però convertible a diferents potències i per 230V/400 V3, el que permet adaptar la potència en funció de la corrent necessària.

Alçada d'instal·lació: fins a 2,5 m.

Alçada: 198 mm.

Fondària: 432 mm.

Color (xapa interior): blanc RAL 9016.

Marcat CE.

Fitxa Tècnica

Preus

 

Aquesta web utilitza cookies per oferir una millor experiència i servei.

Al navegar o utilitzar els nostres serveis acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració de cookies en qualsevol moment mitjançant el teu navegador predeterminat. Saber més

Accepto
© 2018 Morgui Clima S.L. All Rights Reserved.