CORTINA D'AIRE FRICO AR200

Les cortines d'aire Frico sèrie AR200 i els panells radiants Frico estan fabricats sota normatives europees. La fàbrica Frico està radicada aprop de Helsinki, Suècia. Tots els productes Frico estan dissenyats i fabricats a Europa.
Descripció

Cortines d'aire Frico

Cortina AR200A/E/W: Aquesta cortina ha estat especialment dissenyada per entorns amb grans exigències de disseny. S'instal·la encastrada en el sostre, sobre portes d'entrada i altre portes petites d'alçada no superior als 2,5 metres. Per la reduïda alçada de la cortina d'aire, es pot instal·lar fins i tot en buits de sostres molt baixos. La instal·lació encastrada i el reduït nivell de soroll fan de la AR200 una cortina d'aire molt discreta. La xapa inferior visible es pot pintar del color desitjat perquè armonitzi encara millor amb el disseny interior del local.

Un sol model de longitud, però convertible a diferents potències i per 230V/400 V3, el que permet adaptar la potència en funció de la corrent necessària.

Alçada d'instal·lació: fins a 2,5 m.

Alçada: 198 mm.

Fondària: 432 mm.

Color (xapa interior): blanc RAL 9016.

Marcat CE. 

Fitxa Tècnica

Preus

Aquesta web utilitza cookies per oferir una millor experiència i servei.

Al navegar o utilitzar els nostres serveis acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració de cookies en qualsevol moment mitjançant el teu navegador predeterminat. Saber més

Accepto
© 2018 Morgui Clima S.L. All Rights Reserved.