Ranking TOP 5 Notícies 2019 en el Blog de Morgui Clima

top5

Aquestes són les 5 notícies més llegides al nostre blog durant tot el passat any 2019.

Com ja és habitual per aquestes dates, ens agrada repassar les estadístiques de les notícies i articles que compartim puntualment amb tota la nostra comunitat.

Què millor manera d'estar informat de les últimes novetats en ventilació industrial, filtració i instrumentació que consultar les notícies del nostre blog a www.morguiclima.com/noticies?

A continuació tens l'oportunitat de llegir algun dels articles més destacats d'aquest passat 2019. Aquí tens el nostre TOP 5:

1. Nova Campana Extractora Xerta

Amb l'afany de seguir atenent les necessitats dels nostres clients i oferir productes que donin resposta als seus requeriments, hem dissenyat la nova campana extractora XERTA.

 2. Il·luminació LED per Campanes Extractores

La revolució del LED ja és un fet. El seu rendiment, durabilitat i estalvi energètic són factors que ja no es poden passar per alt en una cuina industrial.

3. Els nostres Desitjos per 2019
Aquest passat 2019 vam voler seguir aportant el nostre granet de sorra i col·laborar amb diferents entitats que treballen per un món més just i millor.

4. 22è Aniversari de Morgui Clima
Han estat més de 2 dècades d'esforç i perseverança per oferir als nostres clients un servei proper i de qualitat. Gràcies a clients, proveïdors i col·laboradors per seguir al nostre costat.

5. Nova Gamma Proxima Wireless de Produal
El futur sense fil i la nostra nova generació de solucions Produal Proxima® MESH li farà confiar en l'automatització d'edificis sense cables.

Aquesta web utilitza cookies per oferir una millor experiència i servei.

Al navegar o utilitzar els nostres serveis acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració de cookies en qualsevol moment mitjançant el teu navegador predeterminat. Saber més

Accepto
© 2024 Morgui Clima S.L. All Rights Reserved.