Empresa

Descarregues

 

Productes BIM

Qui som

Serveis

 

Certificat ISO9001:2015 Renovat Gràcies!

Morgui Clima supera amb èxit l’auditoria per a certificar-se en ISO9001:2015

Imatge ISO

Aquest mes de novembre de 2017, Morgui Clima ha superat exitosament, com ja fa més de 15 anys, l'auditoria de certificació per a mantenir l'acreditació de la ISO9001. Aquest 2017 a més, ho fa acreditant-se amb l’actualització de la norma al nou model ISO9001:2015.

Amb aquesta nova auditoria, Morgui Clima aconsegueix consolidar el repte que s’havia proposat d'actualitzar el certificat al nou model de ISO9001:2015 que incorpora moltes novetats importants, com son:

  • l'avaluació de la gestió del risc (la qualitat només es pot assegurar si, a més de proporcionar un bon producte, també se'n pot assegurar la continuïtat, la bona qualitat i l'atenció conforme a llarg termini).

  • la rellevància que pren el context (es dóna més importància, i es fa seguiment, encara més si es pot, a que la planificació dels processos estigui feta d’acord amb l’entorn i realitat en que viu l’empresa).

  • i la gestió del coneixement, que passa a considerar-se un recurs més de l'empresa, essencial per a desenvolupar projectes d'èxit.

Superar una auditoria any rera any, només s’aconsegueix amb un continu compromís de l’equip de professionals que treballen i col·laboren amb Morgui Clima, en millorar la qualitat de tots els productes i serveis, en donar una millor atenció als nostres clients (una atenció que cada cop resulta més personalitzada, especialitzada i tècnica), i que asseguren una adequada traçabilitat dels processos.

Tots els esforços dels nostres companys i col·laboradors, units, fan possible que els objectius proposats donin a més una fortalesa excepcional a tots els sistemes de gestió.

Per tot això, Morgui Clima agraeix a tots els proveïdors, clients i molt especialment a tot l'equip de Morgui Clima, la seva col·laboració i professionalitat. Mantenir aquests nivells de qualitat només és possible gràcies a ells i el seu bon engranatge.

Infografia ISO

Aquesta web utilitza cookies per oferir una millor experiència i servei.

Al navegar o utilitzar els nostres serveis acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració de cookies en qualsevol moment mitjançant el teu navegador predeterminat. Saber més

Accepto
© 2020 Morgui Clima S.L. All Rights Reserved.