Empresa

Descarregues

 

Productes BIM

Qui som

Serveis

 

Servei Integral d'Enginyeria HVAC

Enginyeria i Disseny d'Instal·lacions de Ventilació Industrial i Climatització

planimetria

Qui és el teu còmplice quan els teus clients et demanen resoldre un projecte de ventilació industrial de gran complexitat?

Planificació de processos, desenvolupament de plànols, documentació tècnica, certificacions... burocràcia... paperassa...I si ho externalitzes?

El nostre equip humà de professionals t'acompanyarà durant totes les fases del projecte per oferir-te l'assessorament tècnic adequat a cada moment. Cada projecte el·laborat per Morgui Clima és únic, tractant de manera personal cada una de les feines que realitzem junts. Enginyers, dissenyadors i arquitectes totalment al teu servei.

L'ús de softwares de didseny d'última generació i metodologies de treball col·laboratiu de molt recent implantació (BIM), ens permeten oferir un servei integral d'enginyeria. D'aquesta manera, dotem cada un dels projectes de ventilació industrial que ens encarreguen els nostres clients, amb documentació tècnica, rigurosa i validada per les més exigents normatives europees.

- Planimetria 2D, amb Autocad 2017.

- Disseny de producte 3D, mitjançant Solid Works 2017.

- Desenvolupament d'instal·lacions HVAC 4D, amb Revit 2017 (BIM).

A Morgui Clima som el potenciador invisible de la qualitat del teu treball, aportant documentació gràfica i càlculs matemàtics amb l' objectiu que puguis oferir la millor solució als projectes dels teus clients. A més, contribuiràs a la millora del medi ambient, doncs sempre treballem aplicant una perspectiva de respecte al medi ambient i fmentant l'eficiència energètica.

Vine, conèixer'ns, explica'ns el teu projecte en un entorn de plena confiança, i deixa que els nostres enginyers desenvolupin de forma personalitzada els teus sistemes de ventilació industrial.

Infografia enginyeria 3

Aquesta web utilitza cookies per oferir una millor experiència i servei.

Al navegar o utilitzar els nostres serveis acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració de cookies en qualsevol moment mitjançant el teu navegador predeterminat. Saber més

Accepto
© 2020 Morgui Clima S.L. All Rights Reserved.