VENTILADOR CENTRÍFUG VCS, TMD, BD

Ventilador centrífug motor directe doble oïda turbina acció TMD, VCS, BD.
Descripció

Ventilador motor directe VCS

Ventilador centrífug de doble oïda, carcassa i turbina construïdes en xapa galvanitzada. El motor va subjectat mitjançant "SilentBlocks" per controlar les vibracions. Els models monofàsics incorporen condensador d'arrencada permanent. Monofàsics a 220 V, trifàsics a 220/380 V. Aïllament elèctric classe F. Motors oberts amb protecció IP20. Motors tancats protecció IP52. Tots els equips venen equipats amb clixon de seguretat. Equilibrat de la turbina segons norma VDI 2060 grau de qualitat Q 6,3.

Ventilador motor directe VCS 3 velocitats

Mateixes característiques que VCS. Incorpora motor de 3 velocitats.

Ventilador motor directe VCS rotor exterior

Ventiladors centrífugs incorporen motor de rotor exterior IP54 Classe F. Integrat en la turbina. 100% regulable. Gràcies al disseny dels motors no es produeixen pèrdues de càrrega ni descompensacions entre les dues boques d'aspiració. Rodaments lubricats per a tota la vida. Nivell de soroll sensiblement inferior al ventilador de motor clàssic. Compleixen amb les especificacios ERP-2013.

  

Fitxa Tècnica

Manual Instal·lació VCS amb regulador de velocitat

Preus

Aquesta web utilitza cookies per oferir una millor experiència i servei.

Al navegar o utilitzar els nostres serveis acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració de cookies en qualsevol moment mitjançant el teu navegador predeterminat. Saber més

Accepto
© 2020 Morgui Clima S.L. All Rights Reserved.