RECUPERADOR D'ENERGIA O CALOR

Recuperadors d'energia o calor Morgui. Fabricats amb panell sandwich.
Descripció

Recuperadors de calor

RECUPERADORS DE CALOR DE PLAQUES:
Els nostres intercanviadors de calor funcionen per transmissió a través d’un sistema de corrents creuades perpendiculars de fluxes gasosos, un amb aire fred i l'altre amb aire calent. La transferència de calor es realitza directament a través d’una pared de 80 a 200 micrones de gruix. El sistema de construcció permet la seva adaptabilidad a diferents configuracions de xarxes de conductes. L’eficàcia tèrmica pot arribar fins al 70% en calor sensible, en funció de la superfície d’intercanvi i de la velocitat del fluxe. En funció del material utilitzat en la construcció de l'equip es pot arribar fins a temperatures de 400ºC. Podem subministrar intercanviadors de calor en els següents materials: Alumini, Polipropilè, Policarbonat, Acer Inoxidable 304/316, Acer galvanitzat. Els intercanviadors de calor aconsegueixen el màxim rendiment al treballar per depressió, a l'aconseguir un repartiment més homogeni del pas de l’aire a través de tota la seva superfície. Monofàsics (tensió 220 V) (Ventiladors amb motor incorporat) Intercanviador estàtic en alumini de fluxe creuat. Ventiladors de motor directe monofàsic, opcionalment es poden instal·lar motors a transmissió per corretges si la instal·lació ho requereix. Envolcall fabricat amb perfileria d’alumini, panell sandwich de 23 mm de gruix, xapa lacada i sòcol de 50 mm. Inclou filtre zig-zag G4 en aportació. Eficiència superior al 50% (sortida 20ºC / entrada 0ºC). Relació de cabals aprox. per una pèrdua de càrrega no superior a 10/15 mm.c.a. en el recorregut de tota la instal·lació. Consultar mesures per posició (B).

RECUPERADORS DE CALOR ROTATIUS:
Els intercaviadors de calor rotatius funcionen per transmissió aire/aire. Disponibilitat d'11 models de cabal nominal entre 720 i 46.800 m3/h. La unitat de recuperació es composa d'un xassís d'acer soldat amb plaques de tancament i trapa d'acer galvanitzat. El rotor es composa de capes alternes d'alumini ondulades i planes. Els canals llisos permeten el pas de l'aire en règim laminar, amb una pèrdua de càrrega mínima, i una reduccció al màxim de dipòsits de brutícia. El rotor, desmontable del xassís, ve muntat en rodaments impermeables i lubrificats de per vida. Una junta laberint assegura la impermeabilitat sobre la perifèria del rotor i entre l'aire d'entrada i el de sortida. Es subministra amb un motor a engranatge de cargol sense fi. Consultar models i preus en funció de cada instal·lació.

Fitxa Tècnica RC-HE

Preus

Aquesta web utilitza cookies per oferir una millor experiència i servei.

Al navegar o utilitzar els nostres serveis acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració de cookies en qualsevol moment mitjançant el teu navegador predeterminat. Saber més

Accepto
© 2018 Morgui Clima S.L. All Rights Reserved.