FILTRES PLAQUES SUPEREFICÀCIA MORGUI

Filtres de plaques de SUPEREFICÀCIA Morgui per campanes extractores, fabricats en acer inoxidable AISI 430. Incorporen laberint complert i doble plegat per evitar talls al manipular-los.
Descripció

· Filtres de plaques inercials d’alta eficàcia i de disseny propi Morgui, que milloren el rendiment de la campana extractora.
· Dissenyats especialment per a la filtració de fums i greixos de campanes extractores.
· Incorpora un innovador disseny laberíntic que obliga a l’aire aspirat a múltiples canvis de direcció amb la conseqüent acceleració que per velocitat
  tangencial expel·leix les partícules de greix cap a les lames, relliscant fins a la safata de la campana, o equip de filtració i millorant el seu funcionament.
· Les superfícies de pas de l’aire en les zones d’augment de velocitat i la curvatura de les lames dels filtres estan estudiades per evitar pèrdues de càrrega innecessàries. 
· Construïts en xapa d’acer inoxidable AISI 430 amb 0,4mm de gruix.
· Els filtres incorporen un marc metàl·lic amb desaigües al seu perímetre, canalitzant els residus filtrats cap a la safata recull greixos de la campana extractora. Així s’agilitza la seva neteja.
· Tots els finals de xapa estan doblegats sobre ells mateixos curosament per evitar talls accidentals a l’hora de manipular-los. 
· Treballats un a un per tal d’aconseguir un producte d’alt rendiment, pensat per a aquelles instal·lacions que requereixen màxima exigència i funcionalitat. 

· Àrea frontal de 0,24m2.
· Secció de pas lliure de 0,057m2.
· Sota normativa UNE 23727-90 de classificació al foc A1.

Fitxa Tècnica
Preus

Aquesta web utilitza cookies per oferir una millor experiència i servei.

Al navegar o utilitzar els nostres serveis acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració de cookies en qualsevol moment mitjançant el teu navegador predeterminat. Saber més

Accepto
© 2020 Morgui Clima S.L. All Rights Reserved.