CAMPANA EXTRACTORA MORGUI HIDRO

Campana extractora amb filtració per aigua, que ajuda a refrigerar els filtres i a filtrar els greixos. Ideal per a brases i/o barbacoes de carbó o llenya.
Descripció

Campana extractora industrial Morgui per a hostaleria dissenyada per a grans cuines. 
Soldada i construïda en una sola peça fins a 7 m de longitud, reduint així el temps de muntatge i possibles deformacions linials, eliminant el degoteig entre juntes i punts no visibles de brutícia. 
La safata inferior, totalment soldada, està incorporada al conjunt sense possibilitat de degoteig. Carril de recollida de greixos perimetral connectat a la safata inferior. 
Fabricades en acer inoxidable AISI 304 d'1 mm de gruix. Sostre no vist en galvanitzat. 
El doble plec en tots els finals de xapa evita tot tipus de talls accidentals. Sense cargols ocults ni vores estranyes per major facilitat de neteja. 
La seva estructura tubular aconsegueix millor robustesa del conjunt. 

Fabricada amb dues etapes de filtració. La primera, per filtrar els greixos, on els filtres estan refrigerats per a més efectivitat de condensació dels mateixos i per rebaixar la temperatura de l'aire que arriba a l'extractor. La segona etapa, està fabricada per separar la humitat o les gotes que puguin ser aspirades per l'extractor.
Les boquilles de polverització, estenen una cortina d'aigua per tots els filtres. El consum d'aigua és de 0,3 l/min. i per boquilla, a 2 bars sense necessitat de bomba de pressió.
Aquesta campana està especialment dissenyada per barbacoes o rostidors de pollastres, on es produeix una elevada temperatura que pot afectar a l'extractor.

Es fabriquen construccions especials sota comanda (ex. acoblaments, angles especials, campanes extractores en escaire, etc.).
Els filtres de plaques son d'acer AISI 430, amb disseny d'alt rendiment en l'etapa de filtració (490x490x50mm) i l'etapa d'esparció de gotes (490x490x25mm) amb acabat antitalls en el marc i en totes les lames, o en qualsevol campana amb alta producció de greixos o residus.

Sèrie TC: Campanes extractores sense plenums. Sostre tancat. Aconsellable fins a 3 m de longitud.
Sèrie RG: Campanes extractores amb plenum exterior incorporat i regulador de cabal mecànic, plenums i reguladors dissenyats perquè la circulació de l'aire sigui a baixa velocitat, amb poca pèrdua de pressió estàtica. Sota comanda, plenum desmuntat. Part inferior de la campana sense xapes ni regulació per a major facilitat de neteja.
Sèrie RG + AP: Campana extractora  amb aportació d'aire exterior mitjançant plenum d'impulsió amb xapa de punxonament, amb superfícies de pas d'aire estudiades per evitar pèrdues de pressió i sorolls per a la velocitat de l'aire, així com per no provocar corrents d'aire innecessàries. El plenum d'impulsió està aïllat tèrmicament per evitar condensacions, per diferència de temperatures. Sota comanda, amb reixetes tipus linial, simple deflexió, doble deflexió i regulables.

Fitxa Tècnica

Manual d'Instal·lació Campanes Murals

Manual d'Instal·lació Campanes Centrals

Manual de Manteniment

Preus

Morgui Clima S.L. fabrica amb la seva marca MORGUI campanes extractores especialment dissenyades per la Hoteleria. 
L'alta qualitat de les seves campanes extractores totalment soldades les fa ideals per instal·lacions on la qualitat de funcionament i acabats sigui l'objectiu del professional. 
La gamma de campanes extractores és molt àmplia, amb diferents alçades de campanes per poder adaptar-se a qualsevol instal·lació.
 

Aquesta web utilitza cookies per oferir una millor experiència i servei.

Al navegar o utilitzar els nostres serveis acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració de cookies en qualsevol moment mitjançant el teu navegador predeterminat. Saber més

Accepto
© 2018 Morgui Clima S.L. All Rights Reserved.