CAIXA VENTILACIÓ UNIC S 400º 2H

Caixa de ventilació UNIC S 400°C/2h a transmissió simple oïda panells Sandwich
Descripció

Caixa de ventilació UNIC SANDWICH 400º/2H 


Caixa de ventilació simple oïda, amb ventilador a transmissió homologats per vehicular aire a 400º / 2h segons EN 12101-3. Construïda amb estructura mitjançant perfileria d'alumini o xapa galvanitzada. Totes les tapes laterals, inferiors o superiors estan construïdes en xapa lacada o xapa galvanitzada. Tots els laterals són practicables mitjançant cargols en compliment de la normativa CE. La caixa de ventilació té la funció d'aïllar el ventilador acústicament així com per protegir el ventilador de la intempèrie, i evitar manipulacions per complir amb la normativa CE de seguretat en les màquines.

L'acabat SANDWICH es pot realitzar en dues modalitats: amb xapa llisa o xapa perforada. El panell SANDWICH incorpora aïllament amb material termoacústic de 15 mm d'espessor en escuma de polietilè de cèl·lula tancada de classificació al foc A2. La boca d'aspiració de la caixa de ventilació incorpora brida circular de diàmetre normalitzat.

Les connexions de les boques d'aspiració i impulsió es realitzen mitjançant junta elàstica antivibratòria 45/60/45 de classificacióal foc A1. Totes les caixes incorporen prensaestopes per facilitar l'entrada del cable elèctric.

Les caixes de ventilació se subministren en les posicionis RD90, RD0, LG90, LG0 ( boca aspiració dreta o esquerra, horitzontal o vertical). Per facilitar el seu ancoratge al sòl, a bancada o suport a paret, i per facilitar el muntatge d'amortidors suplementaris, es lliuren amb dos suports metàl·lics longitudinals en la cara inferior de la caixa de ventilació en els tamanys inferiors i suport perimetral en els models superiors per a major robustesa en el seu ancoratge.

Els models de 10/5 a 18/9 amb amortidors de cautxú. Els models de 20/10 a 30/14 amb amortidors metàl·lics. Els motors són tipus B3, IP55, EI1 o EI2 en funció de la normativa en vigor. Van muntats sobre base tensora acoblada a la bancada, i són exteriors al flux d'aire. El motor es mou mitjançant corretges trapezials tipus SPZ segons normes BS-3780, ISO-4181, DIN-7753, DIN-2215.

Fitxa Tècnica

Preus

Aquesta web utilitza cookies per oferir una millor experiència i servei.

Al navegar o utilitzar els nostres serveis acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració de cookies en qualsevol moment mitjançant el teu navegador predeterminat. Saber més

Accepto
© 2018 Morgui Clima S.L. All Rights Reserved.