Com desfer-se de les males olors?

 El Carbó Actiu: el teu aliat i solució.

 

Moltes activitats industrials i comercials emeten olors que poden arribar a ser molestos i incomodar a clients i/o veïns. Per a això, Morgui Clima ofereix solucions tècniques enfocades a reduir les olors a través de l'aplicació del carbó actiu en diferents formats segons les necessitats.

 El carbó actiu o activat és un tipus de carboni que ha estat processat per a fer-lo molt porós i, per tant, té una gran àrea superficial disponible per a l'adsorció. Aquesta característica ho converteix en un gran aliat per a absorbir les olors i mantenir un aire net.

 

El disseny d'equips de filtració d'olors amb carbó actiu realitzat per Morgui Clima aconsegueix un sistema de filtració capaç de reduir dràsticament la intensitat de les olors provocades per diferents tipus de compostos orgànics volàtils (hidrocarburs, clor, dissolvents, manipulació d'aliments...).

Aquests equips són modulars, d'estructura metàl·lica, i estan pensats per a adaptar-se a múltiples instal·lacions d'extracció de fums i/o sistemes de ventilació. Incorporen filtres de carbó actiu en el seu interior que poden ser de carbó actiu en gra o d'escuma impregnada en carbó actiu, tipus PPI20 de 1.800 g/m². La seva capacitat anirà en funció del nombre de filtres que emmagatzemi i dependrà del que requereixi cada projecte. Els filtres del seu interior, col·locats horitzontalment i a una distància determinada, provoquen una circulació de l'aire contaminat que obliga al flux d'aire travessar els filtres i ser purificat abans de sortir pel costat oposat.

El seu disseny permet fàcilment intercalar aquests equips entre els conductes d'extracció de fums i incorpora comportes laterals per a un manteniment dels filtres de carbó actiu còmode i funcional. Els equips d'olors Morgui Clima funcionen sota les següents guies d'aplicació:

  1. Temperatura: -20 °C fins a 50 °C (-4F fins a 122F)
  2. Humitat: 10-95% RH
  3. Rendiment: Segons saturació.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Alguns exemples d'aplicació d'aquests equips de filtració d'olors amb carbó actiu els trobem en maquinària d'aire condicionat, extracció de fums de cuina, cabines de pintura o aire amb baixa concentració de dissolvents orgànics.

A més, Morgui Clima ofereix filtres de carbó actiu cilíndrics i filtres V-CARB, filtres en V, multidiedres i d'alta eficàcia que són ideals per a la desodoració i depuració dels contaminants gasosos.

Si ja disposes d'un equip d'olors, possiblement ha arribat el moment de renovar els filtres. Per a un correcte manteniment, tenim EN ESTOC els següents productes:

  1. Carbó actiu en gra en sacs de 25 kg
  2. Filtres de carbó actiu amb marc metàl·lic de 490x490x25 mm
  3. Filtres de carbó actiu amb marc metàl·lic de 490x490x25 mm
  4. Filtre cilíndric de carbó actiu de gran capacitat per a conducte

carbonactivo stockAquest ventall de solucions de Morgui Clima permet mantenir saludables espais de treball o ambients industrials i/o comercials, aportant un gran confort i mantenint un aire net i sense males olors.

Publicat originalment a Portal Digital de Eficiencia Energética y Sostenibilidad.

 

icona OBJECTIUS GLOBALS ODS 9 ODS 11 ODS 12

 

 

Aquesta web utilitza cookies per oferir una millor experiència i servei.

Al navegar o utilitzar els nostres serveis acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració de cookies en qualsevol moment mitjançant el teu navegador predeterminat. Saber més

Accepto
© 2024 Morgui Clima S.L. All Rights Reserved.