CONVERTIDORS DE FREQÜÈNCIA 380-380 INVERTEK

Convertidors de freqüència 380V Trifàsic 380V - Trifàsic IP66 Invertek.
Descripció

Convertidor de freqüència Invertek

Gran par d'engegada, 200% a 1Hz, compacte. Estalviï espai amb el seu disseny super compacte que ha reduït les seves dimensions. Filtre RFI integrat. La gamma trifàsica 380V incorpora un filtre classe A per complir amb les directives de EMC. Targeta de terminals intercanviable. Aquesta es pot desconnectar, la qual cosa fa més fàcil el cablejat. Manteniment més fàcil. La pantalla mostrarà un missatge d'avís quan determinats components hagin arribat al màxim de la seva vida útil.

Característiques:
Excel·lent control dinàmic del motor. El nou sistema de control dinàmic del motor, basat en el seu potent algoritme de control vectorial, garantiza prestacions dinàmiques superiors en qualsevol condició de càrrega en tot el règim de rotació del motor.
-Lògica I/O flexible i seleccionable (PNP o NPN).
-PID integrat.
-Sintonització automàtica (auto–tunning).
-Detecció d'error de fase tant en l'alimentació com en el costat del motor.
-Per a un millor aprofitament de l'espai, es poden muntar varis convertidors, un al costat de l'altre, sense espai entre ells.
-Interface sèrie TTL.

Opcions:
Panell de comandament extern.
Filtres RFI classe B.
Varis tipus de targetes de comunicacions.
Control de bomba.

Fitxa Tècnica

Preus

Aquesta web utilitza cookies per oferir una millor experiència i servei.

Al navegar o utilitzar els nostres serveis acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració de cookies en qualsevol moment mitjançant el teu navegador predeterminat. Saber més

Accepto
© 2018 Morgui Clima S.L. All Rights Reserved.